Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK NE SUDJELUJE

HNS nakon maratonskog sastanka: Hrvatska će igrati u Splitu, radujemo se tome!

Milenijiska fotografija Šime Strikomana na Poljudu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
24.06.2019.
u 16:01

- Veselim se dolasku Mađarske u Split, a svojim radom postići ćemo to da se u organizaciju uključi Hajduk. Bitno je da volja i želja postoje, idemo u tom smjeru - rekao je izvršni direktor Marijan Kustić.

Hrvatski nogometni savez, Grad Split i Hajduk u održali su danas u Splitu održati povijesni sastanak. Čelnici Saveza godinama nisu bili na sastanku u Splitu, a nakon pet sati dogovora su iznijeli svoje dojmove. Najvažnija je vijest da će se kvalifikacijska utakmica Hrvatske i Mađarske igrati na Poljudu.

Delegacija saveza bila je brojna, predvodio ih je izvršni direktor Marijan Kustić, a na Poljud je stigao i Damir Mišković. HNS-ovci su izbjegli glavni ulaz te automobilom ušli sa zapadne strane stadiona. Predsjednik Davor Šuker nije stigao, a ranije je rečeno da je "poslovno odsutan".

- Veselim se dolasku Mađarske u Split, a svojim radom postići ćemo to da se u organizaciju uključi Hajduk. Bitno je da volja i želja postoje, idemo u tom smjeru. Raduje me podrška Grada u organizaciji utakmice Hrvatske i Mađarske u Splitu. Sretan sam da smo nakon dugo godina održali ovako kvalitetan sastanak - rekao je Kustić.

Isprika?

- Nije dobro da je Hrvatska u 20 godina odigrala samo dvije utakmice, a mi smo se složili. Raduje me da će Hrvatska ubuduće utakmice igrati na Poljudu. Sjetimo se ovih 20 godina suradnja nije bila na dobrom nivou, a danas smo napravili povijesni iskorak - rekao je Kustić.

Nakon nešto manje od tri sata splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara prvi je izašao, ali na odlasku nije davao izjave. No, nakon dva sata se vratio.

- Hajduk ne sudjeluje u organizaciji utakmice. Priključit ćemo se kada vidimo da se stvari rješavaju - rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

>> Pogledajte što je predsjednik HNS-a Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Komentara 57

Avatar Mister No
Mister No
16:24 24.06.2019.

Neka repka igra u Splitu, običan narod to i zaslužuje. A Hajduk neka i ne sudjeluje u pripremi tekme, niti ih itko to traži niti to uostalom i zavrjeđuju, oni su jasno dali do znanja što misle o reprezentaciji nakon svjetskog prvenstva kada im jedini u Hrvatskoj nisu ni čestitali i kada su njihovi "navijači" prijetili i branili ljudima gledati utakmice reprezentacije po bircevima u gradu i okolici.

HA
HaryHole33
16:15 24.06.2019.

Repka je postigla maksimum. Sada nas mogu i iskljućiti iz UEFE i FIFE jer će se svastičari za to i pobrinuti.

DI
didajoza
16:33 24.06.2019.

Brbić se mora dogovoriti sa Torcidom pa će se HAJDUK uključiti u organizaciju. Bojim se da nakon utakmice Hrvatska : Mađarska opet HNS plati kaznu i opet utakmicu bez gledatelja jer TORCIDA ne može bez nereda i bakljade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije