Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLOVIČAN UČINAK

Hrvatske nogometašice pobijedile Rumunjsku u Ligi nacija. Razigravat će za elitnu skupinu

Velika Gorica: Hrvatske nogometašice svladale Slovakinje u Ligi nacija
Goran Stanzl/PIXSELL
06.12.2023.
u 08:00

Trenutak odluke u Bukureštu dogodio se u 81. minuti kada je Ivana Rudelić pogodila za 1-0 i drugu pobjedu Hrvatske protiv Rumunjske u skupini.Hrvatska je dočekala i povoljan rezultat drugog ogleda 6. kola ove skupine u kojoj su Slovačka i Finska remizirale 2-2.

Hrvatske nogometašice odigrale su utakmicu posljednjeg, šestog kola skupine 2 Lige B Lige nacija te su u Bukureštu pobijedile domaćina Rumunjsku s 1-0. Okončale su Hrvatice time natjecanje u skupini na drugom mjestu s tri pobjede i tri poraza, a to je izabranicama Nenada Gračana donijelo igranje kvalifikacija za Ligu A u veljači iduće godine. Suparnik će Hrvatskoj biti neka od trećeplasiranih ekipa iz Lige A.

VEZANI ČLANCI:

Trenutak odluke u Bukureštu dogodio se u 81. minuti kada je Ivana Rudelić pogodila za 1-0 i drugu pobjedu Hrvatske protiv Rumunjske u skupini.Hrvatska je dočekala i povoljan rezultat drugog ogleda 6. kola ove skupine u kojoj su Slovačka i Finska remizirale 2-2. Slovakinje bi bile druge da su pobijedile u tom susretu, a vodile su 2-1 do 70. minute. Direktno u Ligu A ide Finska, za ostanak u Ligi B razigravat će Slovačka, dok u Ligu C seli Rumunjska.

Liga B, skupina 2 (6. kolo):

Rumunjska - Hrvatska 0-1 (Rudelić 81)

Slovačka - Finska 2-2 (Lemešova 32, Mikolajova 61 / Alanen 2, Rantala 70).

Komentara 3

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
10:43 06.12.2023.

Bravo cure. Sretno u razigravanju.

Avatar Castro
Castro
10:35 06.12.2023.

Bravo cure, Bravo Neno Gracan.

AX
Axe
09:29 06.12.2023.

Bravo, nastavite tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije