Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILA HORVAT

Hrvatska sportska novinarka preživjela je tešku bolest i pojavila se u javnosti nakon dugo vremena

Pirej: Zlatko Dali? i Ivan Rakiti? govorili o sutrašnjoj utakmici protiv Gr?ke
Foto: ActionSport/PIXSELL
1/14
19.10.2023.
u 19:22

Veliki stres ozbiljno je naštetio Milinom zdravlju, obolila je od tumora jednjaka i raka vrata maternice. Dugo vremena borila se s opakom bolesti, ali je na kraju pobijedila.

Poznata hrvatska sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat sudjelovala je na konferenciji Uspješne u sportu uspješne u poslu. Jedno vrijeme povukla se iz javnog života zbog zloćudne bolesti koju je srećom pobijedila, a 13. listopada bila je voditeljica na spomenutoj konferenciji i tako se pojavila u javnosti nakon dugo vremena. 

Veliki stres ozbiljno je naštetio Milinom zdravlju, obolila je od tumora jednjaka i raka vrata maternice. Dugo vremena borila se s opakom bolesti, ali je na kraju pobijedila. Za Story je otkrila kako je imala tri ozbiljne operacije. 

VEZANI ČLANCI:

- Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti - rekla je Horvat i nastavila:

- Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, postoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane. Sva ta iskustva očeliče čovjeka.

Mila Horvat je između ostalog radila na HRT-u, a jedno vrijeme je bila voditeljica na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. 

 

Komentara 3

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
22:29 19.10.2023.

To je ona gospođa kojoj je pokojni Bandić pomogao stići kod liječnika (mislim u Austriju) pa su ga mediji kasnije zbog toga ne baš blago prozivali?

KI
kingtom
22:12 19.10.2023.

Žalim joj svu sreću, no treba reći iskreno, hpv je krivac a ne stres, danas postoji cijepivo.

HA
Haha
20:46 19.10.2023.

Bogu hvala,sve je proslo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije