Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITED CUP

Hrvatska nije uspjela ući u polufinale, Martić i Gojo izgubili u ključnom dvoboju

Rijeka: Billie Jean King Cup teniski turnir, dvoboj tenisačica Hrvatske i Njemačke, Martić/Lys
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
04.01.2023.
u 19:18

Bio je to izjednačen meč u kojem je grčki par bio nešto bolji, osvojio prvi set u 'tie-breaku', a u drugom, zahvaljujući oduzetom servisu u desetom gemu, došao do pobjede. Uz Grčku, plasman na završni turnir četiri najbolje reprezentacije koji će biti odigran u Sydneyju, izborile su ekipe Poljske, SAD-a i Italije.

Mješovita teniska reprezentacija Hrvatske ostala je bez plasmana u polufinale United Cupa, nakon što su u odlučujućem meču mješovitih parova Maria Sakkari i Stefanos Tsitisipas sa 7-6 (6), 6-4 bili bolji od Petre Martić i Borne Goje te tako donijeli ukupno pobjedu od 3-2 reprezentaciji Grčke. 

>> Emocije slomile Ivana Leku: 'Rekli su di ćeš doli, jesi lud, ali vrime je za veliki Hajduk'

Bio je to izjednačen meč u kojem je grčki par bio nešto bolji, osvojio prvi set u 'tie-breaku', a u drugom, zahvaljujući oduzetom servisu u desetom gemu, došao do pobjede.

U pojedinačnim dvobojima su Donna Vekić i Borna Gojo donijeli dva boda Hrvatskoj uvjerljivim pobjedama nad Despinom Papamichail (6-2, 6-0), odnosno Stefanosom Sakellaridisom (6-4, 6-2), a najbolju priliku da donese Hrvatskoj plasman u finale propustio je Borna Ćorić, koji je u porazu (0-6, 7-6, 5-7) protiv Stefanosa Tsitsipasa vodio 4-1 u odlučujućem setu.

November 29, 2021, Turin, United Kingdom: Turin, Italy, 29th November 2021. Vedran Martic Croatia captain speaks with Borna Gojo of Croatia during the tie with Lorenzo Sonego of Italy in the quarter final match between Italy and Croatia during the Davis Cup Finals 2021 by Rakuten match at Pala Alpitour Arena, Turin. Picture credit should read: Jonathan Moscrop / Sportimage Photo via Newscom Photo: Jonathan Moscrop/NEWSCOM
Foto: Jonathan Moscrop

Uz Grčku, plasman na završni turnir četiri najbolje reprezentacije koji će biti odigran u Sydneyju, izborile su ekipe Poljske, SAD-a i Italije, koja je ušla kao najbolja od tri poražene reprezentacije u "gradskim finalima".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije