Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADE SJAJAN POSAO

Hrvatska agencija među 25 najboljih u svijetu!

Zagreb: Četvrta konferencija Business u sportu Hrvatske studentske asocijacije
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
19.03.2022.
u 12:54

Naš ugledni menadžer Andy Bara vodi brigu o karijerama Olma, Majera, Grbića...

Menadžerska agencija Niagara Sports Company, čiji je vlasnik nogometni menadžer iz Zagreba, 39-godišnji Andy Bara, dobila je dva velika priznanja.

Na specijaliziranoj nogometnoj web-platformi koja se bavi tržištem nogometaša, Transfermarktu, Niagara je na listi 20 najboljih španjolskih agencija na drugom mjestu s ukupnom tržišnom vrijednošću svojih štićenika od 240.65 milijuna eura. Ukupno Niagara pod ugovorom ima 63 nogometaša, a vodeća agencija u tom poretku, You First Sports, ima ih čak 227. Također, jedna od vodećih svjetskih tvrtki za sportsko savjetovanje Tifosy svrstala je Niagaru na 21. mjesto među 25 najboljih svjetskih menadžerskih agencija. Najvredniji Niagarin eksponat bivši je dinamovac, španjolski reprezentativac Dani Olmo, igrač RB Leipziga procijenjen na 50 milijuna eura, a od hrvatskih nogometaša na popisu su Lovro Majer, Kristijan Jakić, Ivo Grbić, Mile Škorić, Mihael Žaper, Hrvoje Smolčić...

– Za mene je ovo veliko priznanje. Ovaj visoki plasman potvrda mi je dobro radimo, da je naš trud globalno prepoznat i da se moje gotovo cjelogodišnje “lutanje” po svijetu isplati – kazao nam je Andy Bara dodajući kako prosječno 250 dana godišnje provede na poslovnim putovanjima.

Sprema li se koji veliki transfer nekoga od vaših štićenika sljedećega ljeta?

– Dani Olmo bit će jako vruća roba u prijelaznom roku koji slijedi, a kako kvalitetno za Rennes igra Lovro Majer, koji je svrstan među tri najveća pogotka u pojačanjima prošloga ljeta u Francuskoj, ne bih se iznenadio da PSG krene po njega. Također, i Ivo Grbić će najvjerojatnije promijeniti klub, dok Hrvoje Smolčić prelazi u Eintracht za tri milijuna eura – zaključio je Andy Bara.

Njegov partner u agenciji, čije je sjedište u Madridu, bivši je španjolski reprezentativac Juanma Lopez.  

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije