Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bahata engleska legenda:

'Hrvati su izgledali kao mrtvaci, nemamo ih se zbog čega bojati!'

Zlatko Dalić Hrvatska Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
09.07.2018.
u 15:41

Utakmica Hrvatske i Engleske igra se u Moskvi, a na rasporedu je u srijedu u 20 sati.

Pred hrvatskim nogometašima jedna je od najvećih utakmica u njihovim karijerama - polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Hrvatska će u borbi za finale igrati protiv Engleske.

Engleski mediji su u euforiji, oduševljeni su nastupima svoje reprezentacije, a mnogi vjeruju da će ući u finale. Kao i obično, Englezi se jako malo bave svojim protivnikom, uglavnom pišu samo o sebi.

>>Pogledajte fenomenalnu kompilaciju slavlja po hrvatskim gradovima

Takav je bio i legendarni engleski napadač Alan Shearer, koji se u kolumni na BBC-u bavio Engleskom, ali se pred kraj osvrnuo i na Hrvatsku. I to pomalo bahato.

"Znamo da Hrvate zabrinjavaju slobodni udarci i korneri, a kada ih gledam ne vidim razlog zbog kojeg ih se trebamo bojati. Naravno, imaju tehnički nadarene igrače poput Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali su mi oni izgledali kao mrtvaci koji hodaju u produžecima protiv Rusije. Trebamo ih respektirati zbog kvalitete koje posjeduju, ali ne i bojati ih se. Uvjeren sam da ih se neće bojati ni naši igrači", napisao je Shearer pa dodao:

Zlatko Dalić Hrvatska Rusija
1/14

"Mislim da nitko neće naš mentalitet staviti pod znak pitanja. U utakmici protiv Kolumbije je to bilo na testu, ali pokazali smo karakter".

Utakmica Hrvatske i Engleske igra se u Moskvi, a na rasporedu je u srijedu u 20 sati. Dan ranije snage će odmjeriti Belgija i Francuska.

Zlatko Dalić Hrvatska Rusija
1/8

Komentara 74

Avatar Toni Broo
Toni Broo
16:26 09.07.2018.

Hrvati pobjednici kako god utakmica završila. Englezi ulažu milijarde funti godišnje u svoj nogomet, puni su naturaliziranih nogometaša afričkih korijena, praktički im je cijeli svijet bazen iz kojeg crpe igrače, a Hrvatska sa malom populacijom i ograničenim financijama je kunkurentnaa toj globalnoj sili sa nograničenim ljudskim i financijskim sredstvima. Mi Hrvati moramo biti ponosni na svoje nogometaše i državu jer smo među četiri najbolje nogometne nacije na svijetu.

Avatar poljicanin
poljicanin
15:57 09.07.2018.

Neka on samo glupeta,meni odgovara i pobjeda sa velikom dozom sreće jer protivnik onda još više pati!

DU
Deleted user
16:20 09.07.2018.

Kad je u produžetcima Modrić ubacivao korner oči mu se sjaje kao da je 22njak u najboljoj snazi. Oči pokazuju da je tijelo moglo. Znači on je u formi, te i regenerira brzo. neki mlađi reagiraju možda gore ali on je kapetan. On vodi. Ide se do finala. Ali samo bez euforije. Što ima ljepše nego tući brexitijanere. Otočani su praznovjerni vjeruju u sve samo, ako došu do foinal mislit će da ih brexit nosi, a nije tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije