Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Hrvati su danas bili raspoloženi, Bašić i Perica strijelci u pobjedama

Toma Bašić
Foto: Screenshot
08.02.2020.
u 22:42

Bivši igrač Hajduka Toma Bašić je zabio za izjednačenje u 52. minuti, a to mu je prvi pogodak za Bordeaux u ovoj prvenstvenoj sezoni. Pobjedu je gostima donio Oudin šest minuta prije kraja.

Hrvatski igrač Toma Bašić postigao je pogodak u pobjedi svog Bordeauxa kod Metza (2-1) u 24. kolu Francuske lige. 

Bivši igrač Hajduka je zabio za izjednačenje u 52. minuti, a to mu je prvi pogodak za Bordeaux u ovoj prvenstvenoj sezoni. Pobjedu je gostima donio Oudin šest minuta prije kraja. 

Monaco je slavio kod Amiensa s 2-1, a Danijel Subašić je ostao na klupi Monaca. 

Ranije je Marseille na svom Velodromeu pobijedio Toulouse s 1-0, a na ovoj utakmici ozlijedio se hrvatski reprezentativni vratar Lovre Kalinić. Kalinić je napustio teren u 37. minuti, a u 51. minuti je Payet donio pobjedu Marseilleu, za koji je cijelu utakmicu odigrao Duje Ćaleta Car. 

Pogodak Perice za pobjedu Mouscrona

Hrvatski napadač Stipe Perica bio je strijelac za Mouscron u 3-1 (0-1) domaćoj pobjedi protiv Oostendea u susretu 25. kola belgijskog nogometnog prvenstva.

Perica je pogodio za vodstvo svoje momčadi 2-1 u 83. minuti, a u igru je ušao u 72. minuti. To je njegov sedmi ovosezonski pogodak u prvenstvu.

Za momčad Oostendea Goran Milović je odigrao čitav susret, dok je Ante Palaversa bio na terenu do 88. minute.

Mouscron je 11. na ljestvici sa 30 bodova, devet više od 16. Oostendea.

Vodi Club Brugge sa 57 bodova, osam više uz utakmicu manje od drugog Genta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije