Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SE SNAŠAO

Hrvat u siromašnoj Keniji zarađuje 26 tisuća kuna mjesečno

Zdravko Logarušić
Ivica Galovic/PIXSELL
19.02.2015.
u 23:41

- U prvom tjednu na treninzima ću analizirati igrače koji su mi na raspolaganju, te utvrditi koje su naše jače strane, a gdje smo slabiji - rekao je Logarušić.

Hrvatski trener Zdravko Logarušić stigao je u Keniju gdje je postao novi trener AFC Leopardsa. To je drugi angažman 53-godišnjeg stručnjaka iz Slavonskog broda s tri trenerske diplome i licencije u Keniji, već je 2012. vodio ljute rivale svog novog kluba Gor Mahije, a njih je doveo do dva trofeja: osvojili su domaći Kup i KPL Top 8. Osim kenije, Logarušić se dokazao i u Gani, te u Tanzaniji.

U Africi je na glasu kao veliki taktičar, a ekskluzivno za Goal.com pričao je o svom novom angažmanu:

"Upravo sam stigao nakon dugog leta i zaista ne znam s kakvim kadrom raspolažem, te koga je sve uprava Leopardsa dovela," počeo je razgovor s domaćim novinarima hrvatski strateg.

"U prvom tjednu na treninzima ću analizirati igrače koji su mi na raspolaganju, te utvrditi koje su naše jače strane, a gdje smo slabiji. Nakon toga ću otkriti kakvi su moji planovi s klubom odnosno koji su ciljevi. No, uvjeren sam da se Leopardsi mogu boriti za naslov prvaka i to je razlog zašto sam pristao doći raditi ovdje."

Predsjednik Leopardsa Allan Kasavuli smatra kako je Logarušić najbolje rješenje da Leopardsima donese slavu i trofeje. I dobro ga plaća za to, 26 tisuća kuna mjesečno u zemlji gdje je prosječna mjesečna plaća oko 700 kuna.

>> Pročitajte više na Goal.com

>> Guardiola dao golemi kompliment Niki Kovaču: To nisam nikad vidio!

Komentara 4

R7
raspa_70
12:12 20.02.2015.

Lika osobno znam,odličan stručnjak.Želim mu svako dobro,ionako se kod nas teško probiti.Uvijek se isti vrte....svako dobro želim.

OK
okozaoko
09:57 15.05.2015.

Jednako tako naslov bi mogao glasiti i "Hrvat u siromašnoj Hrvatskoj zarađuje xx tisuća kuna." Nije Kenija tako daleko.

RI
rikavac
08:56 20.02.2015.

cuj strucnjak sa dvi diplome i licence,toliko si dobar da si otisao u Keniju. alal ti k..... za taj potez pa bolje bi bilo da treniras Marsoniju nego sto si dole otisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije