Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Hrvat je nezadovoljan nakon pobjede Miočića, evo što ga je zasmetalo!

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
18.08.2019.
u 18:27

"Gdje su sad naši 'Hrvati', stručnjaci MMA sporta?", napisao je Soldić kojega su očito zasmetali omalovažavajući komentari na račun Stipe uoči borbe.

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić (24) kratko, ali jasno je komentirao pobjedu Stipe Miočića protiv Daniela Cormiera kojim se američki borac hrvatskih korijena osvetio za poraz i vratio naslov UFC prvaka.

"Gdje su sad naši 'Hrvati', stručnjaci MMA sporta?", napisao je Soldić kojega su očito zasmetali omalovažavajući komentari na račun Stipe uoči borbe.

Inače, Soldić je Hrvat rođen u Vitezu koji na svoje mečeve uzlazi uz pjesmu Geni kameni.

- Geni kameni pjesma je koja govori da uvijek trebaš znati tko si, gdje god se nalazio. Ja sam rođen u Bosni i mnogi kažu da sam bosanski borac, ali ja sam Hrvat. Hrvat iz Bosne. I tamo ima više dobrih i pravih Hrvata nego onih koji žive u Hrvatskoj, vjerujte mi - objasnio je jednom Soldić.

Svojevremeno je dodao još jednu stvar.

– Mrze me u BiH jer nosim hrvatsku zastavu. Kažu mi: "Kako si ti Hrvat?" Kako nisam? Ja sam Hrvat iz Bosne. Ne znam zašto me ljudi toliko mrze, jer ja nemam ništa ni protiv koga. Da mogu, nosio bih zastavu BiH iz poštovanja, jer i to je moja zemlja – rekao je Soldić i dodao: 

– Nitko me iz Bosne i Hercegovine nije zvao pred borbe, a iz Hrvatske jesu. Ne znam zašto me pojedinci toliko mrze. Volim Bosnu i Hercegovinu, to je moja država, ali što mi je Bosna dala? 

Komentara 91

MA
MarkoRTF
19:03 18.08.2019.

Komentar za svaku pohvalu.

DU
Deleted user
19:07 18.08.2019.

Tako je Hrvat iz Bosne ponosne. Srednja Bosna koljevka Hrvata.

SX
sudbina x
20:16 18.08.2019.

Soldiću pa nisu te komentare pisali Hrvati...Moraš znati da je Hrvatska prepuna aboliranih jugopetokolonaša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije