Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA POZNATOG TRENERA

'Hajduk ovisi o čudesnom Livaji! Nikoličius je trebao otići zajedno sa svojim velikim prijateljem'

Split: S 4:0 Hajduk uvjerljivo pobijedio Lokomotivu
Ivo Cagalj/PIXSELL
19.09.2022.
u 21:23

'Napravili su sami sebi pritisak, traže čuda od igrača, ali to je ekipa koja vrlo teško može dalje od drugog mjesta jer ovisi isključivo o Livaji' smatra Tomislav Ivković.

Proslavljeni nogometni vratar Tomislav Ivković dobro je poznato lice na televizijskim ekranima. 

Osim što se bavi trenerskim poslom, gostuje kao stručni komentator u emisiji Stadion na drugom programu HTV-a. Dotaknuo se Hajduka i trenerske smjene Valdasa Dambrauskasa, koja ga nije iznenadila. 

- Očekivao sam smjenu Dambrauskasa, ali me ipak iznenadilo jer on nije dovodio igrače! Doveli su mu ih, i to one koji nisu napravili razliku u kvaliteti. Sportski direktor Nikoličius doveo je tri trenera i svi su otpušteni, doveo je sve igrače osim Livaje i Kalinića, koje su doveli drugi ljudi, i mislio sam da će se solidarizirati s velikim prijateljem i skupa otići. - komentirao je Ivković.

Pohvalio je Marka Livaju, dok za Josipa Eleza kaže kako se snalazi bolje nego vezni igrači. 

- Livaja je čudo, a Elez ima više asistencija nego vezni igrači Hajduka. Dok kod Ercegova gola za Istru Melnjak je napamet dodavao, a Borevković napravio ono što obrambeni igrač nikad ne smije: okreće leđa u šesnaestercu! Kod nekih trenera nakon toga bi teško više igrao. - smatra bivši vratar Dinama. 

Standings provided by SofaScore

Komentara 3

ZV
zvezdomor
09:11 20.09.2022.

ako im je livaja najbolji igrač nije ni čudo da su u ku....

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:20 20.09.2022.

Da sam ja trener nitko mi više ne bi zaigrao kao stoper kad bih vidio da kod šuta okreće leđa.

DU
Deleted user
03:26 20.09.2022.

Neka ga onda preimenuju u Livduk. Pa i Dinamo je mjenjao tri puta ime od kraja rata. NK Rijeka, četiri-pet puta od 1873 dok su na divljem zapadu stolovali Wyatt Earp i Doc Holliday.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije