Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo je u JAR-u

Gerard Piqué otkrio kako je osvojio srce lijepe Shakire

'50990640 Pregnant Columbian singer Shakira and her boyfriend Gerard Pique attend the presentation of the book \'The Wind And Random\' written by William Mebarak (Shakira\'s father), in Barcelona, Spa
Foto: 'GTRES/FAMEFLYNET PICTURES'
1/8
14.10.2016.
u 08:54

Shakira je pjevala na otvaranju prvenstva. Poslao sam joj poruku i pitao kakvo je vrijeme, kaže Gerard Piqué

Španjolski reprezentativac i Barcelonin branič Gerard Piqué u intervjuu španjolskoj televiziji TV3 otkrio je kako se upoznao sa Shakirom.

– Upoznao sam je u Madridu. Tijekom priprema za Svjetsko prvenstvo 2010. godine snimali smo videospot za pjesmu 'Waka Waka'. A počelo je kada smo se ponovno sreli u Južnoafričkoj Republici – otkrio je Piqué.

Prije početka veze, španjolski reprezentativac i lijepa kolumbijska pjevačica razmijenili su desetak poruka.

– Shakira je pjevala na otvaranju prvenstva. Poslao sam joj poruku i pitao kakvo je vrijeme. Znam, bilo je to glupo pitanje, a normalan odgovor bi bio prijedlog da ponesem jaknu. No, i dalje mi je nastavila pisati poruke kakvo je vrijeme. Onda sam joj rekao kako moram doći do finala SP-a, jer ona pjeva. Stigli smo tamo i osvojili naslov – rekao je Španjolac.

Kada su odlučili imati prvo dijete, Gerard Piqué shvatio je kako sve ide savršeno.

– Odmah sam znao kako to nije bio samo jedan trenutak, Shakira je žena mog života – priznao je Gerard Piqué.

Komentara 7

DO
dommar36
09:24 14.10.2016.

pitam se dali bi bila sa tobom da radis u pekari il da si zidar ?!?

Avatar western_star
western_star
11:34 14.10.2016.

imamo mi i 2 miliona ljepših Hrvatica od te "lilliput & blefuscu " djevojke od metar i po visoke. neka mu je sa srećom. dugo se voljeli.

JO
Jose Oklahoma
09:36 14.10.2016.

Nema on što otkrivati. Najviše ju je osvojio debelim bankovnim računom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije