Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gregurić zlatni

Gdje je Ivančić trener, tu su onda i medalje

'04.09.2012., Mladost, Zagreb - 62. memorijal Borisa Hanzekovica, atletski miting IAAF World Challenge Zagreb 2012. Bacanje diska, zene. Sandra Perkovic s trenerom Ivanom Ivancicem. Photo: Sanjin Stru
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
13.07.2013.
u 21:15

Posljednju zlatnu medalju na SP-u za mlađe juniore imali smo točno prije deset godina. U Kanadi je Valentina Srša bila prva u bacanju kladiva. Znate tko joj je bio trener? Ivan Ivančić.

Ivan Ivančić, legendarni atletski trener, upisao je u svoju listu uspjeha još jednu zlatnu medalju koju su osvojili njegovi puleni u mlađim dobnim kategorijama. Na svjetskom prvenstvu za mlađe juniore u Donjecku Matija Gregurić osvojio je prvo mjesto u bacanju diska s hicem 79,38 metara što je novi rekord Hrvatske za mlađe juniore.

Trening, samo trening

Posljednju zlatnu medalju na SP-u za mlađe juniore imali smo točno prije deset godina. U Kanadi je Valentina Srša bila prva u bacanju kladiva. Znate tko joj je bio trener? Ivan Ivančić.

– U kvalifikacijama sam se super osjećao. Ni jednog trenutka nisam bio siguran da mogu biti prvi, sve do finala. Kroz natjecanje u finalu sam samo razmišljao o sljedećem hicu, samo kako ću baciti dalje. Sretan sam što sam bacio osobni i državni rekord – rekao je Matija, koji se atletikom bavi već 11 godina.

– Po povratku u Zagreb nastavljam s daljnjim pripremama – istaknuo je.

Tipično za Ivančića. Trening, trening i samo trening. No, tako se dolazi do rezultata. Znaju to dobro Ivana Brkljačić, Edis Elkasević, Valentina Srša, Marin Premeru, Sandra Perković – sve redom atletičari i atletičarke sa svjetskim medaljama koje je Ivančić trenirao.

>> Perković: Više mi se sviđa Edisov način rada nego Ivančićev

 

 

Sandrinim putem

On je bio četvrti u bacanju kugle, a izborio je i finale u bacanju diska. Normu je bacio već u prvom hicu (58,31 m). U jednom razgovoru Ivančić je rekao da će Martin biti poput Sandre – jednog dana olimpijski pobjednik. Kad to kaže Ivančić, onda to treba shvatiti ozbiljno. (dm)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije