Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDIMPEŠTA

Franko Grgić zbog bolesti morao napustiti Europsko prvenstvo u plivanju

Zagreb: 47. međunarodni plivački miting Mladost 2019.
Marko Prpic/PIXSELL
17.05.2021.
u 17:30

- Nije riječ ni o čemu ozbiljnom, ali potreban je odmor i određena terapija, tako da se nadam brzom oporavku i računam na Grgića na svim predstojećim natjecanjima.

Svjetski juniorski rekorder na 1500 metara slobodno, 18-godišnji hrvatski plivački reprezentativac Franko Grgić, zbog bolesti je napustio Europsko prvenstvo u Budimpešti, priopćili su iz Hrvatskog plivačkog saveza.

Mladi Splićanin je trebao nastupiti u jutrošnjim kvalifikacijama na 400 m slobodno, ali se nije pojavio na startu.

- Grgić jutros nije nastupio u disciplini 400 metara slobodnim načinom jer se požalio na bolove. Pregledao ga je liječnik na bazenu, a nakon toga je učinjena i obrada u zdravstvenoj ustanovi. Nakon preporuka liječnika smo u razgovoru s Grgićem došli do zajedničke odluke da se on povuče s Europskog prvenstva - izjavio je direktor reprezentcije Vlado Petković te dodao:

- Nije riječ ni o čemu ozbiljnom, ali potreban je odmor i određena terapija, tako da se nadam brzom oporavku i računam na Grgića na svim predstojećim natjecanjima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije