Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆ LAJKAO

FOTO Dinamo objavio kultne 'desetke'. Odmah se javio Sammir: A gdje sam ja? Sram vas bilo

16.02.2023.
u 14:53

Brazilsko-hrvatski bivši nogometaš upisao je 183 nastupa za momčad plavih te sedam utakmica u kockastom dresu

Hrvatski prvak GNK Dinamo na Instagramu se prisjetio nekih prošlih vremena i objavio dresove igrača koji su u prošlosti nosili broj 10. Ikonska brojka koja je rezervirana samo za one najveće i najbolje, narodski bi se reklo 'španere'. Tako se u galeriji dresova mogu pronaći imema poput Stjepana Lamze, Marka Mlinarića, Edina Mujčina, Zvonimira Bobana te Luke Modrića i Lovre Majera. 

Njih s oduševljenjem gleda mladi Martin Baturina, sadašnja 'desetka' plavog sastava kojem se predviđa velika budućnost i unosan transfer. Ofenzivac zagrebačke momčadi smatra se klupskim projektom, Ante Čačić mu daje sve veću minutažu i povjerenje, dok 19-godišnji Splićanin to redovito vraća.

Luka Modrić je za ovu objavu označio kako mu se sviđa, a javio se i nezaboravni bivši vatreni, Jorge Sammir sa šaljivim komentarom. 

- A gdje sam ja? Hahah sram vas bilo!! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Inače, Sammir je u dresu Dinama osvojio čak 16 trofeja i u tom segmentu je najuspješniji u povijesti kluba među igračima koji su nosili desetku, a radi se o osam nacionalnih prvenstava, pet hrvatskih kupova te jednom superkupu. Nakon što je napustio Maksimir, igrao je u Kini te za Getafe i naposlijetku Lokomotivu

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
15:36 16.02.2023.

ako tu mogu biti Mujcin i Majer, moze, i treba i on

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:03 16.02.2023.

Sammir je kultni birtijaš i alkoholičar. Unatoč tome na terenu je bio bolji od jednog Mujčina.

DU
Deleted user
16:27 16.02.2023.

Sammir u Dinamu bio puno puno bolji nego Majer i Mujčin zajedno.... Ovi sadašnji pacovi bi isto napravili i Soudaniju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije