Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN BOŽIĆ

Bivši igrač Dinama i mladi hrvatski reprezentativac napustio drugoplasiranu momčad Slovenije

Zagreb: UEFA Liga mladih, skupina H, 3. kolo, GNK Dinamo - Sevilla FC
Foto: Slavko MidzorPIXSELL
1/3
16.02.2023.
u 14:07

Otišao je iz Celja nakon nepune četiri godine. S njima je osvojio naslov prvaka u sezoni u kojoj je bilo najbolji pojedinac momčadi.

Celje, trenutačno drugoplasirana momčad slovenskog nogometnog prvenstva, službeno je obznanila kako 25-godišnji hrvatski napadač Ivan Božić više nije član tog kluba. Dvije strane su potpisale sporazumni raskid ugovora, a Božić je u taj klub došao na početku sezone 2019./2020.

Te sezone Celje je postao slovenski prvak, a Božić je bio ponajbolji igrač momčadi te je u toj sezoni postigao 12 pogodaka uz tri asistencije. Ukupno je Božić za Celje odigrao 115 utakmica te je postigao 26 pogodaka.

Rođeni Vinkovčanin je na samom početku karijere prošao nogometnu školu Cibalije. Potom je prešao u zagrebački Dinamo gdje je dugo vremena igrao za drugu momčad, a upisao je i jedan nastup u prvoj momčadi. Potom je igrao za Lokomotivu i Rudeš, a prošao je sve reprezentativne uzraste hrvatske reprezentacije zaključno s U-20 reprezentacijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije