Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Fiorentina spasila bod u nadoknadi, Pjaca opet ostao na klupi

Fabio Quagliarella
Foto: Reuters/Pixsell
20.01.2019.
u 18:15

Viole su se popele na deseto mjesto, dok je Sampdoria ostala osma

U sjajnom susretu 20. kola talijanskoga prvenstva Fiorentina i Sampdorija su remizirali 3:3. Viole su uzele bod golom u trećoj minuti sudačke nadoknade unatoč tome što su od 39. minute igrale s igračem manje.

Fiorentina je povela u 34. minuti golom Luisa Muriela koji je u Firenzu stigao početkom siječnja na posudbu iz Seville. No samo pet minuta kasnije domaćin je ostala je s igračem manje nakon što je isključen Edimilson Fernandes.

Gosti su izjednačili u posljednjim trenucima prvoga dijela sjajnim golom Gastona Ramireza iz slobodnog udarca, ali je Fiorentina u 70. minuti ponovo došla u vodstvo.

Ponovo je pogodio Muriel, napadač koji je od 2015. do 2017. igrao u Sampdoriji, ali su i gosti u zadnjih dvadesetak minuta dobili dvostrukog strijelca.

S dva pogotka je uzvratio Fabio Quagliarella (81.-11m i 85), ali je u trećoj minuti nadoknade German Pezzella zabio za podjelu bodova. Marko Pjaca nije nastupio za Fiorentinu.

Viole su se popele na deseto mjesto, dok je Sampdoria ostala osma.

Komentara 1

VL
vladek
07:04 21.01.2019.

Pjaca vrati se u Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije