Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojili trofej

Fenomenalno! Vratar zabio gol za pobjedu preko cijelog bazena!

Denis Šefik
Foto: Screenshot Youtube
1/2
27.01.2014.
u 08:47

– Pucao sam iz očaja, nisam imao što drugo napraviti, a nije mi bilo ni na kraj pameti da ću zabiti gol.

Vaterpolisti Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije pobjedom nad Radničkim iz Kragujevca. A način na koji su došli do trofeja doista je nevjerojatan. Naime, u posljednjim trenucima utakmice rezultat je bio 11:11, a svi su očekivali produžetke. No, s tim se nije složio vratar Denis Šefik koji je pucao s gola na gol i zabio fenomenalan pogodak za pobjedu 12:11.

– Pucao sam iz očaja, nisam imao što drugo napraviti, a nije mi bilo ni na kraj pameti da ću zabiti gol. Lopta je nezgodno odskočila i prevarila Radića, a to se jako rijetko događa. Točnije, ja se ne sjećam takvog primjera – rekao je Šefik nakon utakmice.

>>Pogledajte nevjerojatnu tricu Planinića u zadnjoj sekundi za pobjedu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije