Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA METI KRITIKA

Englezi žestoko napali Gvardiola. Tvrde da skupocjenom vatrenom nedostaje nogometne inteligencije

Premier League - Everton v Manchester City
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
14.01.2024.
u 09:26

Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su cijelu utakmicu za građane, a britanski mediji bili su kritični prema Gvardiolu.

Aktulani engleski i europski nogometni prvak Manchester City došao je do pobjede 3-2 na gostovanju kod Newcastle Uniteda, a kreator preokreta bio je povratnik u momčad Kevin De Bruyne. Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su cijelu utakmicu za građane, a britanski mediji bili su kritični prema stoperu vatrenih Gvardiolu. 

GALERIJA Engleski mediji kritizirali su Joška Gvardiola

Premier League - Everton v Manchester City
1/4

Manchester Evening News je Gvardiolu dao ocjenu 5, a Kovačiću 6. O Gvardiolu su napisali: 'Ova utakmica činila se kao sažetak njegove sezone. Odigrao je nekoliko dobrih lopti prema naprijed, ali nije bio dobar u obrani i Newcastle je to iskoristio.'

Ugledni Goal je Gvardiola ocijenio s 5, a Kovačića sa 6: 'Gvardiol je imao par dobrih trenutaka, ali i dalje mu nedostaju bolje pozicioniranje i nogometna inteligencija' napisao je Goal o Gvardiolu, dok za Kovačića kaže: 'Fantastično je pokretao igru, trebalo mu je jako malo vremena kako bi se priviknuo na Cityjev stil.'

VEZANI ČLANCI:

Engleski medij 90min je obojici dao ocjenu 5 uz komentar: 'Gvardiolu nije bilo lako protiv Almirona. Ovo je još jedan dokaz da nije lijevi bočni'.

Komentara 6

PA
pajokola1
09:46 14.01.2024.

Gvardiol je bolji stoper nego bek, ali ga guraju na beka jer i to može solidno odigrati ali ne vrhunski.

VA
vapor
11:02 14.01.2024.

Što li tek pišu o Walkeru koji stoji daleko od strijelaca kod oba gola??????

Avatar IvanR
IvanR
10:59 14.01.2024.

Britanski mediji ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije