Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznio svoje stavove

Đokovićev otac odgovorio kritičarima: 'Glupi su i zaostali u razvoju, a on je najbolji na svijetu'

Beograd: Srđan Đoković održao je konferenciju za medije nakon što je njegov sin Novak ostao zadržan u azilu za imigrante u Melbourneu
Foto: Antonio Ahel
1/3
01.08.2023.
u 19:00

Otac, Srđan Đoković, je Novaka Đoković trenirao od malih nogu kako bi mogao postati jedan od najboljih tenisača svijeta. U tome je naumu očito i uspio obzirom da je ove godine Novak osvojio svoj 23. i rekordni Grand Slam naslov

Pobjedom u ovogodišnjem izdanju Roland Garrosa srpski tenisač Novak Đoković postavio je novi rekord po broju Grand Slam naslova. S osvojena 23 naslova postao je najtrofejniji tenisač u povijesti. Srpski Sportal objavio je dokumentarni film na temu života po mnogima najboljeg tenisača u povijesti.

U filmu se pojavljuju osobe iz Novakova života. Među njima je i tenisačev otac, Srđan Đoković koji je dao mišljenje o osobama koje kritiziraju njegovog sina.  "Neka mu samo nastave zamjerati. Vidim da su mu baš napakostili. Vidim da je neuspješan, da je zaostao u razvoju, da je prirodno glup. Sve su to oni, a on je uspješan, najuspješniji, najbolji na svijetu. Toliko o tome", rekao je Srđan Đoković.

VEZANI ČLANCI:

Otac je Novaka Đoković trenirao od malih nogu kako bi mogao postati jedan od najboljih tenisača svijeta. Pažnju je stariji Đoković privukao na konferencijama za medije kada je Novaku bilo zabranjeno nastupanje jer se nije cijepio protiv korona virusa. Podsjetimo, Novak je zamalo podebljao rekord u finalu Wimbledona, no na posljetku je ipak slavio Carlos Alcaraz.

VIDEO Goran Ivanišević: 'Taj nesretni čovjek mi je uništio život...'

Komentara 9

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
20:48 01.08.2023.

Na hrvatskom jeziku akuzativ od "Novak Đoković" glasi "Novaka Đokovića", a ne "Novaka Đoković". Kakav je ovo jezik?!!

Avatar Tombstone
Tombstone
20:27 01.08.2023.

Apsolutni rekorder po broju Grand Slam naslova je Rod Laver, ima ih 2. Osim njemu to je jednom uspjelo samo jos jednom tenisacu u povijesti.

DU
Deleted user
00:08 02.08.2023.

a pametnog li oca i jos pametnijeg komentara...taman za srpske medije, ali ne i za nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije