Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLETERNICA

Dinamovi huligani opet divljali, vrijeđali i bacali bengalke!

Dinamo Pleternica (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/5
26.06.2012.
u 20:07

Dvjestotinjak gostujućih navijača vrijeđalo je Zdravka Mamića i Davora Šukera te bacalo bengalke na teren

Kao i prošle godine, hrvatski prvak Dinamo u pripremama za pretkolo Lige prvaka gostovao je u Požeškoj kotlini gdje se sastao s trećeligašem Slavijom. Time je ispunjeno obećanje koje je prošle godine navijačima dao izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić. Pred 2000 gledatelja prikazana je obostrano otvorena i dinamična igra s niz lijepih kombinacija, a pobjeda Dinama mogla je biti uvjerljivija da na golu domaćina nije bio izvrsni vratar Leist. Plavi su na kraju slavili s 2:0 pogocima Sammira u devetoj te Rukavine u u 72. minuti.

Blizu 200 gostujućih navijača u alkoholiziranom stanju na teren su bacili nekoliko bengalki, a uputili su niz ružnih poruka Zdravku Mamiću i Davoru Šukeru. Tu su još bili i Ante Vučemilović, Zoran Mamić te čelnici Požeško-slavonske županije i Grada Pleternice. Domaćini su se oprostili od aktivnom igranja s Milanom Marčinovićem koji je u Slaviji proveo 15 godina, a ovdašnji pionir Marko Stanić (10), polaznik Arsenalove škle nogometa, dobio je posebnu nagradu Grada Pleternice koju je uručio gradonačelnik Granjo Lucić.

- Kad krećemo iz Pleternice, sigurno idemo u Ligu prvaka iako su Bugari uvijek igrali dobar nogomet, pa moramo biti oprezni - rekao je Zdravko Mamić.

Slično tvrdi i trener Ante Čačić, koji je pohvalio dobre akcije i otvorenu igru obje momčadi, a posebno je zadovoljan nastupom Dinama bez pet reprezentativaca, istakavši da je ova pripremna utakmica uklopljena u aktivnosti prije susreta Ludogorecom iz Razgrada .

- Bilo je dosta prilika i mogli smo uvjerljivije pobijediti, no zadovoljan sam cjelokupnim gostovanjem u ovom kraju. Prednost je iskustvo Dinama u Europi, pa očekujem prolaz dalje, iako sam očekivao lakšeg protivnika - kazao je Čačić.

Pozdravljajući domaćine, Zdravko Mamić najavio je ove jeseni, unatoč recesiji, sponzorstvo pleterničkom klubu od 100.000 kuna, a nakon što je za to dobio ogroman pljesak obećao je iznos potpore od 150 tisuća kuna počastivši usput bend "Naša grana" koji je svirao sudionicima fešte s 500 eura. 

Ključne riječi

Komentara 44

LO
Lovro2101
07:17 27.06.2012.

To nisu niti će biti pravi Dinamovci!

ED
europski dinamo
23:56 26.06.2012.

Dinamo ne dobija 30 milja kuna od grada.

VL
vladek
06:56 27.06.2012.

Događalo se to i prije,a sada kada je ova garnitura na vlasti,još više .Vjerovali vi ti ili ne.ISTINA je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije