Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVNO U EUROPI

Dariju Šariću turski Kup, Tomić najbolji, ali Realu ide trofej

Dario Šarić
Youtube/Screenshot
22.02.2015.
u 22:36

Anadolu Efes pobijedio je Fenerbahče 70:60, a Barcelona je izgubila od Reala 71:77

Bivši cibos Dario Šarić osvojio je svoj prvi trofej otkako igra za Anadolu Efes. Sa 17 koševa i 9 skokova, Šibenčanin je bitno sudjelovao u pobjedi nad Fenerbahčeom (70:60) u finalu turskog Kupa.

Bila je to 36. međusobna utakmica Ivkovića i Obradovića, trofejnih srpskih trenera, te Ivkovićeva 19. pobjeda odnosno četvrta njegova pobjeda u pet međusobnih finala kupa.

Finale nacionalnog kupa igrao se i u Španjolskoj i to na Kanarima gdje je Real nadjačao Barcelonu (77:71). Najbolji igrač susreta bio je Barcelonin centar Ante Tomić koji je za 32 minute igre uknjižio 25 koševa, 11 skokova, 3 blokade i rekordnu valorizaciju 40, no Dubrovčanin u svom sastavu nije imao raspoloženih suigrača, a najviše su podbacili braniči Huertas (0 koševa) i Navarro (6 koševa).

Trener Pascual više je nego Hezonji (11 minuta, 0 koševa) vjerovao Abrinesu preko kojeg je u završnici pao ključni koš odličnog razigravača Rodrigueza. Po treći put za najkorisnijeg igrača Kupa kralja izabran je Rudy Fernandez (16 koševa).

>> Dario Šarić postao najmlađi MVP mjeseca u Euroligi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije