Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Crvena zvezda pobijedila Anadolu Efes, Dario Šarić bio najbolji

Dario Šarić
Goran Stanzl/PIXSELL
26.02.2016.
u 23:55

Usprkos dobroj igri Šarić, koji je na terenu proveo 30 minuta (šut za dva 5-7, trica 1-3, slobodna bacanja 6-6) nije mogao donijeti pobjedu turskom sastavu u vrlo važnom dvoboju te su slavili Beograđani 91-82

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić sa 19 koševa, 8 skokova i 3 asistencije bio je najbolji igrač Anadolu Efesa, ali je njegova momčad izgubila sa 82-91 na gostovanju kod Crvene zvezde u Vršcu u susretu 8. kola skupine E TOP-a 16 Eurolige.

Usprkos dobroj igri Šarić, koji je na terenu proveo 30 minuta (šut za dva 5-7, trica 1-3, slobodna bacanja 6-6) nije mogao donijeti pobjedu turskom sastavu u vrlo važnom dvoboju, ovim porazom peti Anadolu Efes je pao na omjer pobjeda i poraza 3-5, te ima dvije pobjede zaostatka za trećom Crvenom zvezdom i četvrtim Panathinaikosom, koji sa po 5-3 drže posljednja dva mjesta koja vode u četvrtfinale.

Beogradski sastav su do pobjede vodili Quincy Miller sa 15 koševa i Maik Zirbes sa 14 ubačaja i 9 skokova.

Na vrhu skupine je Fenerbahce sa 7-1 ispred Lokomotiva Kubana koji je na 6-2, dok je hrvatski prvak Cedevita posljednji sa 2-6.

U jedinom susretu skupine F igranom u petak Barcelona je na svom terenu svladala Olympiakos sa 82-66 uz skroman učinak hrvatskog centra Ante Tomića koji je za 12 minuta ubacio tri poena (šut za dva 1-3, slobodna bacanja 1-2), te po dva skoka i asistencije. Stratos Perperoglu je sa 16 pogodaka bio najučinkovitiji kod Barcelone, a isti je učinak u sastavu Olympiakosa imao Daniel Hackett.

Barcelona je sada četvrta na ljestvici s omjerom 4-4, koji ima i peti Himki, dok je Olympiakos sedmi sa 3-5.

Na vrhu su CSKA i Laboral Kutxa sa po 6-2.

>> Dario Šarić najbolji u porazu Anadolu Efesa

Komentara 1

Avatar Milimir
Milimir
11:42 27.02.2016.

Evo da ne bude bez komentara... Gledao sam utakmicu, Šarić odličan i sve je bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije