Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Cristianova Geo o djetinjstvu: Tata joj je bio diler, a ona ružno pače s malo prijateljica

Kada sam se rodila bila sam ružno pače, nitko nije vjerovao da ću biti ljepotica. Uvijek su mi to govorili. Sebe volim ovakvu kakva jesam, nitko nije savršen, kaže Georgina.
26. listopada 2020. u 22:27 2 komentara 12611 prikaza
Georgina Rodriguez
Foto: instagram.com/georginagio

Cristiano Ronaldo ju je upoznao u jednom butiku u kojemu je radila kao prodavačica. Tada još nitko nije znao za nju, a sada je planetarno popularna. Georgina Rodriguez sada slovi za jednu od najpoznatijih i najljepših žena svijeta, a prije je, priznaje, bila 'ružno pače'.  

- Kada sam se rodila bila sam ružno pače, nitko nije vjerovao da ću biti ljepotica. Uvijek su mi to govorili. Sebe volim ovakvu kakva jesam, nitko nije savršen - kaže Georgina, čiji je otac proveo deset godina u zatvoru zbog dilanja droge, a preminuo je početkom 2019. godine.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Georgina Rodriguez
1 / 34
Georgina Rodriguez

Malena kuća i 250 funti tjedno Huesci nisu san ambicioznih žena pa tako nisu bili niti san Georgine. Uzela je stvari u svoje ruke, sa 17 je otišla u Bristol sa svojom obitelji, a danas joj mnogi predbacuju da je sve dobila na temelju popularnosti njezinog partnera - Cristiana Ronalda. 

Cristiano Ronaldo NOVI IMIDŽ Cristiano Ronaldo šokirao izgledom: Je li u pitanju moda ili posljedica korone?

- Čini se da je bolje roditi se bogat pa onda ne napraviti niti korak biše u životu i ne napredovati, nego početi iz točke iz koje počinje većina svijeta - smatra Georgina.

- Nemam puno prijateljica, ali one koje imam su zaista prave. Tako je bilo otkad znam za sebe - potvrdila je rođena Argentinka koja ima i španjolsko državljanstvo.

Cristiano Ronaldo Potvrdio ministar Nove neprilike na obzoru: Protiv Ronalda otvorena istraga

- Što god učinite, kritizirat će vas. Ljudi su zavidni mom partneru i meni. Zavist je osjećaj koji uništava ljudsko biće, ispunjava ih mržnjom i ogorčenošću - rekla je Georgina u nedavnom intervjuu za španjolski Mujerhoy.

Mary Donor Pavlović i Milan Pavlović
LJUBAVI BEZ GRANICA
Kako je Milan riskirao život i doveo Mary iz Sierra Leonea u Ljubuški
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade