Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu baš sretni

Ćorluka je ovim potezom naljutio Engleze: 'Navijat ćemo za Francusku'

Vedran Ćorluka
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
12.07.2018.
u 16:16

Jedan od onih koji su jučer zaigrali je i Vedran Ćorluka, igrač koji je ušao u produžetku, u trenutku kad smo imali vodstvo.

Hrvatski nogometaši pobjedom protiv Engleske 2:1 ostvarili su najveći uspjeh u našoj povijesti. Vatreni su još jednom odigrali sjajno i došli do zaslužene pobjede.

Jedan od onih koji su jučer zaigrali je i Vedran Ćorluka, igrač koji je ušao u produžetku, u trenutku kad smo imali vodstvo. Svojim reakcijama pomogao je da se obranimo i osiguramo pobjedu.

>>Pogledajte kako se slavilo u HRT-ovom studiju

- Naravno da nismo očekivali da će opet ući u 120 minuta. Prvo poluvrijeme odigrali smo dosta slabo, ali smo pokazali ne samo da smo spremni nego i da to želimo više od njih. Francuzi? Treba vjerovati da smo mi bolji. Dosad smo pokazali da smo ekipa koja ne odustaje i protiv koje se nikad ne smije reći da si bolji, rekao je Ćorluka.

Vedran Ćorluka
1/13

A o njemu danas pišu i engleski mediji i navijači na društvenim mrežama. Naime, prolazeći kraj engleskih novinara koji su ga pokušali zaustaviti, naš reprezentativac samo je kratko rekao:

"Ipak se ne vraća kući", rekao je Ćorluka i prošao. Aludirao je na njihove napise koji su ovih dana pisali samo o tome kako se nogomet vraća kući, u Englesku. Poprilično bahato su to najavljivali, ni ne spominjući nas, kao da će nas pregaziti.

>>Pogledajte kako se sinoć slavilo u cijeloj Hrvatskoj

No, na travnjaku nisu puno pričali, izgledali su poprilično izgubljeno. I kad im onda netko poput Ćorluke samo odgovori na sve i spusti im, onda se naljute.

Tako je bilo i danas kad su pojedini mediji i navijači na društvenim mrežama osudili takav Ćorlukin nastup i pisali da će u nedjelju navijati za Francusku. I neka navijaju, to je njihovo pravo. Mi smo ih samo spustili na zemlju i vratili u realnost.


 

Komentara 82

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
16:21 12.07.2018.

Odlično spustio bahatim napuhancima 😀

IC
ico3
17:54 12.07.2018.

E mos mislit, nece navijat za nas, idemo Hrvatska, idemo Belgija.

Avatar krile11
krile11
16:35 12.07.2018.

Ma ko j. Engleze,oni su proslost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije