Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv Shapovalova

Ćorić danas igra četvrtfinale Beča, s protivnikom ima pozitivan skor

Borna Ćorić
Dino Stanin/PIXSELL
29.10.2022.
u 09:16

Subotnji polufinalni program u 14 sati će otvoriti Rus Danjil Medvjedev i Bugarin Grigor Dimitrov, a nakon njih, ali ne prije 15.30 sati, na središnji teren bečke Stadthalle izaći će Borna Ćorić i Denis Shapovalov.

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić, koji je u petak u četvrtfinalu ATP 500 turnira u Beču svladao Poljaka Huberta Hukacza sa 6-4, 6-7 (2), 7-6 (5), u subotu će se boriti za plasman u finale protiv Kanađanina Denisa Shapovalova, 19. na pojedinačnoj ATP ljestvici.

Shapovalov je u četvrtfinalu nadigrao Britanca Daniela Evansa (ATP - 26.) sa 6-3, 6-3.

Subotnji polufinalni program u 14 sati će otvoriti Rus Danjil Medvjedev i Bugarin Grigor Dimitrov, a nakon njih, ali ne prije 15.30 sati, na središnji teren bečke Stadthalle izaći će Borna Ćorić i Denis Shapovalov.

Bit će to njihov četvrti međusobni dvoboj, a drugi u posljednja tri tjedna. Ćorić vodi sa 2-1, ali je prije tri tjedna Shapovalov slavio sa 6-4, 6-3 u četvrtfinalu ATP 500 turnira u Tokiju, kad se igralo u dvoranskim uvjetima na tvrdoj podlozi, kao što je slučaj i u Beču.

ATP Beč - četvrtfinale

Danjil Medvjedev (1) - Jannick Sinner (Ita/6) 6-4, 6-2

Grigor Dimitrov (Bug) - Marcos Giron (SAD) 6-3, 4-6, 6-4

Denis Shapovalov (Kan) - Daniel Evans (VBR) 6-3, 6-3

BORNA ĆORIĆ (HRV) - Hubert Hurkacz (Polj/5) 6-4, 6-7 (2), 7-6 (5)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije