Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Gora

Cico Kranjčar: Napunit ćemo Uzbekistan i utjerati strah Bugarima

\'Montenegro\'s head coach Zlatko Kranjcar gestures as he leaves the pitch after the match of his team against Switzerland during their Euro 2012 qualifying soccer match in Podgorica, October 8, 2010.
Reuters
25.03.2011.
u 10:58

Nakon što mu je zbog potresa otpala provjera protiv Japana, Zlatko Kranjčar sa svojim će Crnogorcima danas u Podgorici odigrati prijateljski dvoboj protiv Uzbekistana, četvrte reprezentacije s nedavnog Azijskog kupa.

 – Nisu bezazlen protivnik, ali želim im napuniti mrežu te tako dodatno utjerati strah Bugarima, s kojima igramo u lipnju – kaže Cico.

 

Slovenija će u dvoboju dvije prvoplasirane reprezentacije skupine C u Ljubljani ugostiti Italiju. Legenda slovenskog nogometa Zlatko Zahovič smatra da Talijani nemaju šanse.

 

– Slovenija će lako pobijediti, i to sa 2:0. Tvrdim čak i da ćemo imati 70 posto posjeda lopte. Talijanski nogomet trenutačno je u velikim problemima, u vašim klubovima igra previše stranaca – bez dlake na jeziku obratio se talijanskim novinarima Zahovič.

 

Najzanimljiviji dvoboj dana u Grenadi će igrati Španjolska i Češka, a Xavi bi trebao 100. put nastupiti za furiju.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Andreeejjj
17:30 25.03.2011.

Zlatan Zahović je Sandžaklija! Sanđaško pašče!

Avatar Idler 3
Idler 3
12:20 25.03.2011.

Gdje nam je sad EU Yunuz...kaki vam je ovo Slovenac prezimenom Zahovič...jel od Tuzle il od Zenice >:-)))

MT
marshal-tito
14:28 25.03.2011.

eh da nam je on za trenera, a ne ga mi ovako besramno otjerali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije