Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Chicago tri puta vodio pa izgubio od Floride

Florida
AFP
02.10.2009.
u 21:40

Po prvi puta od postojanja NHL lige jedna je utakmica odigrana u Finskoj. Domaćin susreta u kojem su Florida Panthersi nakon izvođenja penala pobijedili Chicago Blackhawkse 4-3 bio je Helsinki.

Utakmicu je u Hartwall Areni uživo pratilo 12056 gledatelja, a gol odluke postigao je baš Finac u redovima Panthersa Ville Koistinen. Momak rođen u Tampereu bio je strijelac i u osnovnom dijelu utakmice.

Prvi NHL pogodak ikada na tlu Finske postigao je Chicagov Patrick Kane, ujedno i asistent za drugi gol Čikažana, a njegov je trud u nastavku prve trećine utakmice anulirao Michael Frolik. Ponovno je momčad Chicaga bila ta koja je povela, ovaj puta preko Dustina Byfugliena.

Uvodni bljesak Koistinena izjednačio je susret na 2-2 da bi pogotkom Patricka Sharpa Blackhawksi ponovno preuzeli kontrolu utakmice. Pogodak vrijedan dodatnog vremena, a kako će se pokazati, i kaznenih udaraca postigao je David Booth iz solo akcije dvije i pol minute prije kraja utakmice.

U raspucavanju kaznenih udaraca Chicago je bio neprecizan u oba pokušaja, Floridini igrači precizni u svoja tri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije