Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU USPJELI

Četvorica navijača AEK-a zaustavljena na aerodromu. Pokušali su se probiti do zapada Maksimira

Zagreb: Jake policijske snage osiguravaju centar grada uoči utakmice Dinamo-AEK
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
15.08.2023.
u 18:09

Načelnik zagrebačke policije poručio je kako su službenici poništili karte u suradnji s Dinamom za četvoricu pripadnika AEK-a

Veliki broj policajaca osigurava ulice Zagreba zbog večerašnje utakmice između Dinama i AEK-a na Maksimiru u sklopu 3. pretkola Lige prvaka. Dvoboj se igra od 20 sati, a gostujućim navijačima dolazak na stadion je zabranjen, ali to nije smetalo četvorici pripadnika AEK-a da se iz Velike Britanije zapute do Zagreba i kupe ulaznice za zapadnu tribinu. 

- Nemamo informacija o pokušaju proboja grčkih navijača, ali u suradnji s ravnateljstvom policije pojačan je nadzor na granicama. Mi smo jučer na međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman zatekli četiri državljana Velike Britanije koji su imali uredno kupljene karte za zapadnu tribinu. U razgovoru s njima rekli su da su navijači AEK-a pa su nakon toga to demantirali. Međutim, u suradnji s Dinamom njima su karte poništene i oni su stavljeni pod nadzor policije u objektu smještaja i oni neće biti na utakmici - izjavio je za Novu TV Marko Rašić, načelnik zagrebačke policije. 

VEZANI ČLANCI:

Policija je tako na velikom oprezu i budnim okom prati sve događaje u Zagrebu pa su tako uspjeli zaustaviti dolazak čudnih osoba na Maksimir. Nije poznato jesu li opasne, ali bolje je i da se to uopće ne mora saznati...

 

Ključne riječi

Komentara 13

ZP
Zabranjen pristup
19:06 15.08.2023.

Odmah pritvor mjesec dana

DU
Deleted user
19:14 15.08.2023.

cak cetvero? a jesu jaki hahahaha

TO
Torc1950
19:43 15.08.2023.

Pokušat će na razne načine, preko interneta, iz drugih država doći do ulaznica i napraviti sr.... Hrvatska policija već pozna takve "pametnjakoviće". Nije ovo kaotična Grčka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije