Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijani slave

Buffon: Pirlo je baš luđak, tako je 2003. i meni zabio u Superkupu

'Italy's Andrea Pirlo celebrates after scoring a goal against Croatia during their Group C Euro 2012 soccer match at the ctiy stadium in Poznan June 14, 2012.     REUTERS/Tony Gentile (POLAND  - Tags
Reuters/Pixsell
25.06.2012.
u 18:01

– Hart se puno micao po crti, bio sam siguran da će se baciti - tvrdi talijanski nogometni čarobnjak.

Nogometni svijet divi se lucidnosti Talijana Andrea Pirla koji je sjajno dirigirao igrom azzurra, a potom u stilu Panenke matirao Harta.

– Ha-ha, Pirlo je luđak, nevjerojatno je s kolikom je hladnokrvnošću izveo taj udarac – rekao je talijanski vratar Buffon te otkrio:

– Identičan gol zabio je i meni u talijanskom Superkupu 2003. godine. Sjećam se da sam se osjećao posramljen.

Pirlo, koji je protiv Engleza izveo 154 dodavanja (više od njega na EP-ima, 156, izveo je samo Van Bronckhorst, nap. a.) dodao je:

– Hart se puno micao po crti, bio sam siguran da će se baciti. Možda im je baš moj jedanaesterac i način na koji sam ga pucao donio dodatni pritisak. Bilo bi nepravedno da su Englezi pobijedili, jer u 120 minuta pokazali smo puno više na travnjaku – istaknuo je razigravač Juventusa.

U polufinalu će Talijani na Nijemce, a menadžer Elfa Olivier Bierhoff najavio je osvetu za SP 2006. godine.

– Drago mi je što igramo s Talijanima. Dugo čekamo priliku da im se osvetimo za poraz iz 2006. Favoriti smo, imamo bolju momčad – rekao je Bierhoff.

Komentara 1

MA
marinkomarinko
10:02 26.06.2012.

bravissimo majstore!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije