Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE KRENULO TETOVAŽAMA

Brazilac Sammir grubo odgovorio legendi Hajduka: 'Ajde ti ne s**i'

23.02.2022.
u 12:48

Ivan Gudelj zabranio bi nogometašima tetovaže, no Brazilac Sammir se ne slaže

Hajdukova legenda Ivan Gudelj u nedavnom razgovoru za Sportske novosti osvrnuo se na izgled današnjih nogometaša.

- Takvi igrači su uzori mladima i ne mogu shvatiti da se idoli tetoviraju. Živimo u demokraciji pa svatko ima na to pravo, međutim, kad bih mogao, ja bih to nogometašima zabranio. I tetovaže, i naušnice, i piercing. Govorimo o sportašu koji se odriče, kojem je bez rada uzaludan talent. Ne mislim tu na Livaju osobno nego općenito. Ja, koji sam prošao hepatitis, znam kakva je to bolest, a s tetovažama i piercingom možeš se zaraziti. Ukinuo bih i brojeve do 99, svi bi imali od jedan do jedanaest, kao što bih stopirao i kopačke u raznim bojama - kazao je Gudelj.

Ovu izjavu Gudelja prenijela je Instagram stranica Nogometne vijesti, a u komentarima se javio Brazilac Sammir. Nekadašnji igrač Dinama i hrvatske reprezentacije ne slaže se s Gudeljom.

- Ajde ne seri ti - odgovorio je istetovirani Sammir koji u umirovljeničkim danima uživa u Brazilu.

Ključne riječi

Komentara 14

IV
Ivanbarak
13:18 23.02.2022.

Gudelj poznat po dobrim igrama kao jedan od najboljih svih vremena ali nažalost i po uzimanju novca za misto u prvih 11 dok je vodio mlađe selekcije Hrvatske

SI
sinke12
14:06 23.02.2022.

Apsolutno pravo ima Gudelj.Još pogotovo kad vidim te seljačke tetovaže sa glagoljicom, križevima, anđelima, i da crne kopačke i brojevi od 1-11.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
13:59 23.02.2022.

A javila se igračina Samir. Jel to neki bošnjak?Ttamo u lud zbunjen normalan ima jedan Samir al taj je doktor a ne nogometaš. Ima Ivan pravo, taj pederluk mora van iz nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije