Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Brazil nadjačao Paragvaj tek nakon lutrije jedanaesteraca

Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.06.2019.
u 10:25

Utakmica je u regularnom dijelu završila s 0-0 iako je Brazil od 58. minute igrao s igračem više jer crveni karton dobio Paragvajac Fabian Balbuena zbog prekršaja na Firminu

Brazil je prvi polufinalist Copa Americe nakon što je noćas u Porto Alegreu nakon izvođenja jedanaesteraca eliminirao Paragvaj s 4-3. 

Utakmica je u regularnom dijelu završila s 0-0 iako je Brazil od 58. minute igrao s igračem više jer crveni karton dobio Paragvajac Fabian Balbuena zbog prekršaja na Firminu.

Brazil
1/10

Pobjednički gol zabio Gabriel Jesus, a za Paragvaj su promašaje upisali Gustav Gomez i Derlis Gonzalez. 

Paragvaj je 2011. i 2015. eliminirao Brazil na istom natjecanju nakon izvođenja jedanaesteraca.

Brazilci će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta između Argentine i Venezuele, a ta polufinalna utakmica je na rasporedu u utorak u Belo Horizonteu. U drugom četvrtfinalnim susretima Kolumbija igra protiv Čilea, a Urugvaj protiv Perua.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije