Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA TRENINGU

Bivši francuski reprezentativac u središtu skandala. Potukao se s trenerom i otišao iz kluba

FRA, Ligue 1, Olympique Marseille vs Montpellier HSC
Foto: EXPA/ Pressesports/ Alexis Reau
1/4
03.11.2023.
u 11:36

Bivši branič PSG-a i Liverpoola izjavio je kako se ne osjeća krivim za incident te je potvrdio kako je sukob razlog odlaska iz tamošnjeg prvoligaša.

Nekadašnji francuski reprezentativac Mamadou Sakho napustio je Montpellier i raskinuo ugvoor nakon što se sukobio s trenerom Michelom Der Zakarianom. Utjecajni L'Equipe otkriva kako je do tučnjave došlo na treningu prošlog tjedna, Der Zakarian nije dosudio prekršaj na Sakhu, zbog čega je nogometaš napustio trening. 

GALERIJA Messi osvojio nevjerojatnu osmu zlatnu loptu

FRA, Ligue 1, Olympique Marseille vs Montpellier HSC
1/11

Armenski trener poručio mu je da neće Sakho odlučivati kada će i kako trenirati. Sakho mu je odgovorio kako se dobro ponašao unatoč tome što ima malu minutažu ove sezone. Der Zakarian je navodno Sakha nazvao plačljivcem, nakon čega je on izgubio živce, primio trenera za ovratnik te su obojica završila na podu svlačionice.

Pritom je navodno pukla Der Zakarianova ogrlica, što je ovoga totalno razljutilo i nastao je pravi kaos. Bivši branič PSG-a i Liverpoola izjavio je kako se ne osjeća krivim za incident te je potvrdio kako je sukob razlog odlaska iz tamošnjeg prvoligaša. 

VEZANI ČLANCI:

Najviše utakmica odigrao je za Parižane s kojima je osvojio četiri trofeja, dok za Tricolore ima 29 nastupa i jedan pogodak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije