Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne treba mu

Otišao iz kluba i na parkiralištu zaboravio svog Lamborghinija

Diafra Sakho
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.09.2018.
u 18:50

Mediji su zaključili kako je Sakho jednostavno zaboravio na svoj Lamborghini

Diafra Sakho (28) je nakon četiri godine igranja za West Ham napustio London. Senegalski napadač je početkom godine napustio London i otišao je Rennes za koji je odigrao 13 utakmica, a trenutačno je na posudbi u Bursasporu.

No nedavno je otkriveno kako su u West Hamu ostali iznenađeni kada su na svom parkiralištu primijetili Lamborghini. To se dogodilo tri mjeseca nakon što je Sakho napustio London.

>> Pogledajte kako je Marko Livaja udario protivnika

Automobil je cijelo vrijeme bio parkiran na istom mjestu što je probudilo sumnju. Iznenađenje je bilo još veće kada je otkriveno da je 225.000 eura vrijedan automobil u vlasništvu senegalskog napadača.

Mediji su zaključili kako je Sakho jednostavno zaboravio svog Lamborghinija. "Valjda toliko zarađuje da mu nije važan. Kupio je automobil i jednostavno ga ostavio na parkiralištu..."

Ključne riječi

Komentara 3

GV
golub Vaso
19:44 07.09.2018.

sa 40 godina će biti prosjak

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
20:21 07.09.2018.

Pa i ja kad idem iz birtije pijan ostavim kišobran ako je prestala kiša. Ljudi moji pa u Tursku se iz Londona ide avionom, a ne drnda se nekakvim autićem!

KO
kordunmoj75
21:54 07.09.2018.

Sta sve droga cini,on jeadan i nezna da je doso s autom,jer se tesko s magarca na lamorgihnija navici. naviknuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije