Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Bišćan: Naš penal nije sporan, a Hajdukov nije vidio ni njihov igrač

Hajduk Rijeka
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
29.10.2018.
u 14:12

- Rezultat je bio bolji od igre, ali ne slažem se da nismo zaslužili bod - rekao je Bišćan

Trener Rijeke Igor Bišćan osvrnuo se na jučerašnji derbi s Hajdukom na Poljudu koji je završio 1:1.

- Rezultat je bio bolji od igre, ali ne slažem se da nismo zaslužili bod - rekao je Bišćan gostujući na Radiju Rijeka pa dodao:

- Nisam siguran da je jedanaesterac za njih postojao. Ni situacija iz prve minute kada su naši igrači krenuli na gol nije bila čista, u najmanju je ruku dvojbena.

Zatim se osvrnuo na jedanaesterac za Rijeku.

- Možda je najpametnije pričekati ove koji će to analizirati, ja sam subjektivan, ali i realan, te s vremenskim odmakom mogu reći da ne znam što je sporno kod našega penala. Zuta je prvi bio na lopti, ona je prošla kroz noge njihovog igrača, koji ga u zaletu nosi, ruši. A s druge strane ne znam koliko sam puta pogledao njihov penal i nisam dobio dojam da je Zuta igrao rukom. Možda mali kontakt, ali je ramenom odnio loptu - rekao je Bišćan te naglasio:

- Meni je bilo teško reći, a 100 puta sam pogledao snimku, a kamoli sucu koji je vidio situaciju jednom. No, njihov igrač koji je bio na pola metra udaljenosti okrenuo je glavu, uopće nije računao na penal. To je možda najznakovitije.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Ključne riječi

Komentara 1

GU
General_U
16:29 29.10.2018.

Sporna su oba vaš joß više se...njo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije