Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČAO S RUSIMA

Bilić: Lagao bih kad bih to rekao, napravili smo to zbog Hrvatske

Slaven Bilić
Foto: AFP
1/6
04.07.2018.
u 18:17

- To je 50:50 utakmica. Apsolutno. Kad bi se recimo prvenstvo igralo u Njemačkoj, tada bi možda Hrvatska bila favorit - rekao je Bilić Rusima

Rusi ne zaboravljaju 2007. kada ih je Hrvatska koju je vodio Slaven Bilić progurala na Euro 2008. pobjedom protiv Engleske na Wembleyu 3:2.

Uoči dvoboja Rusije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva bivši hrvatski izbornik prisjetio se te pobjede.

- Sjećam se tog dana. Bila je to jedna od najvećih pobjeda u povijesti Hrvatske. Pobijedili smo Englesku na njezinom terenu, u utakmici u kojoj su joj bodovi bili nužni. Stizale su tada zahvale iz Rusije, dobili smo mnogo pisama, a Pletikosa i Olić koji su tada igrali u Rusiji dobili su posebne čestitke - izjavio je za ruske medije Bilić pa dodao:

- No, lagao bih kad bih rekao da smo to napravili zbog Rusije. Napravili smo to zbog Hrvatske.

O šansama u subotu Bilić ističe:

- To je 50:50 utakmica. Apsolutno. Kad bi se recimo prvenstvo igralo u Njemačkoj, tada bi možda Hrvatska bila favorit. Na papiru naša momčad je jača, ali i vi imate prednosti. Ruska reprezentacija je odlično organizirana. Zbog toga je porazila Španjolsku, ali pokazala je protiv Saudijske Arabije i Egipta da je u stanju zabijati golove.

Komentara 2

KA
Karloho
21:36 04.07.2018.

Jad i bijeda,kakav dvosmislen i provokativan naslov iz svega se radi senzacija ,a moze se iščitati i prikrivena želja većine medija da naša reprezentacija ne uspije...

JA
jatevolimdinamo
20:15 04.07.2018.

Samo hrabro prema finalu🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije