Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike vrataru

Beckenbauer: Buffon je jučer izgledao kao umirovljenik

\'Italy\'s Gianluigi Buffon celebrates after their World Cup 2006 semi-final soccer match against Germany in Dortmund July 4, 2006.  FIFA RESTRICTION - NO MOBILE USE    REUTERS/Tony Gentile (GERMANY)\
Reuters
03.04.2013.
u 13:58

- Ne želim ga živcirati, ali trebao je zaustaviti taj udarac. A možda nije uopće pomislio da će Alaba pucati iz te daljine

Gianluigi Buffon jedan je od najvećih vratara u povijesti nogometa, ali na jučerašnjoj utakmici između Bayerna i Juventusa djelovao je nesigurno. To je istaknuo i legendarni njemački nogometaš Franz Beckenbauer koji se posebno osvrnuo na prvi pogodak kojeg je zabio Alaba.

- Kako se to postavio? Izgledao je kao umirovljenik. Ne želim ga živcirati, ali trebao je zaustaviti taj udarac. A možda nije uopće pomislio da će Alaba pucati iz te daljine - kazao je Beckenbauer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije