Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Bayern 'vatrenog' poslao na posudbu, kod Xabija Alonsa će imati veću minutažu

Training / team presentation FC Bayern Munich season 2023/2024.
Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
19.08.2023.
u 16:22

Riječ je o jednogodišnjoj posudbi, bez mogućnosti otkupa ugovora. Hrvatski reprezentativac prema portalu za utvrđivanje tržišne vrijednosti nogometaša, Transfermarktu, vrijedi 12 milijuna eura, a ugovor s Bayernom ima do ljeta 2026. godine.

Hrvatski nogometni reprezentativac i dosadašnji član velebnog Bayerna iz Munchena Josip Stanišić novi je igrač Bayera iz Leverkusena.

Kako javljaju njemački mediji, odmah nakon što je Tomas Tuchel obznanio da za Josipa nema mjesto u Bayernu, Xabi Alonso, trener Bayera odlučio je dovesti našeg nogometnog reprezentativca.

Glavni problem za Stanišića u Bayernu bio je taj što trener Bavaraca ispred njega računa na dva imena, Benjamina Pavarda i Noussaira Mazraouija. Tuchel je sredinom srpnja rekao da Stanišić može igrati i kao stoper, ali Bayern na toj poziciji ima tri velika i skupo plaćena imena: Matthijsa de Ligta, Dayota Upamecana i Kima Min-jaea

Riječ je o jednogodišnjoj posudbi, bez mogućnosti otkupa ugovora. Najbolja je opcija za Stanišića iz Bayernove perspektive da ostane u Bundsligi, da bude na oku klubu, te da kontinuirano igra.

Stanišić je od juniorskog uzrasta član Bayerna, a prošle sezone je za bavarsku momčad upisao 23 nastupa, od čega je najviše u sjećanju ostala utakmica protiv PSG-a kad je u potpunosti zaustavio Kyliana Mbappea.

Stanišić prema portalu za utvrđivanje tržišne vrijednosti nogometaša, Transfermarktu, vrijedi 12 milijuna eura, a ugovor s Bayernom ima do ljeta 2026. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije