Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Maribora

Ante Čačić: Usrećilo bi me da pomognem Dinamu

'01.05.2013., Zagreb - U sklopu tradicionalne proslave Dana kluba na stadionu Svetog Josipa Radnika odigrana je prijateljska nogometna utakmica izmedju NK Radnik Sesvete i GNK Dinamo. Krunoslav Jurcic
Sanjin Strukic/PIXSELL
01.08.2013.
u 21:03

Nakon povratka iz Nicosije, na mariborskom aerodromu Čačića i igrače dočekalo je stotinjak navijača

Bivši Dinamov trener Ante Čačić s Mariborom ima obećavajućih 1:1 iz Nisosije, protiv Apoela u 3. pretkolu Lige prvaka. Uzvrat je u utorak, a izbaci li Čačić Ciprane, napravio bi uslugu Dinamu, koji bi postao nositelj u 4. pretkolu.

– Igram za sebe, a ne za Dinamo, ali izbacimo li Apoel, moja sreća bila bi još veća i zbog Dinama – kaže Čačić koji u slovenskom prvenstvu ima maksimalan učinak u prva tri kola, pobijedio je Zavrč, Rudar i Koper.

Nakon povratka iz Nicosije, na mariborskom aerodromu igrače je dočekalo stotinjak navijača, a stadion Ljudski vrt koji prima 13 tisuća gledatelja je već rasprodan.

– Dinamo je u utakmici sa Sheriffom pokazao da je kvalitetniji i zaslužio je uvjerljiviju pobjedu. Ne sumnjam da će ući u 4. pretkolo Lige prvaka – dodao je Čačić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije