Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj za 2. s ep-a

Ako osvojimo skupinu, čeka nas Tunis, Mađari izbacili Srbe

srbija
Reuters/Pixsell
06.08.2012.
u 14:15

Pobjeda je Mađare odvela u četvrtfinale kao četvrte iz skupine B. Iako je Srbija na poluvrijeme otišla s prednošću (11:9) te joj je na kraju odgovarao i neriješen rezultat, nije uspjela izbjeći poraz.

U slučaju da hrvatska rukometna reprezentacija osvoji prvo mjesto u skupini, u četvrtfinalu turnira na Olimpijskim igrama suparnik će joj biti Tunis koji je u posljednjem kolu svoje skupine pobijedio Argentinu (25:23). Afrikanci su tako osvojili četvrto mjesto u skupini, dok su se Argentinci oprostili od nastupa na Igrama.

U posljednjem kolu reprezentacija Srbije, druga s posljednjeg Europskog prvenstva, izgubila je od Mađarske (23:26). Srbi se neočekivano vraćaju kući već nakon razigravanja po skupinama.

Pobjeda je Mađare odvela u četvrtfinale kao četvrte iz skupine B. Iako je Srbija na poluvrijeme otišla s prednošću (11:9) te joj je na kraju odgovarao i neriješen rezultat, nije uspjela izbjeći poraz. Prednost su držali sve do 44. minute, no Mađari predvođeni Mocsaijem (postigao 9 pogodaka) te Csaszarom (7 golova) izveli su preokret. Kod Srbije Ilić i Prodanović postigli su po pet te Nikčević četiri gola.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
14:27 06.08.2012.

Sve se vraća, sve se plaća! (EP u Beogradu).

ZM
zmaj5
14:28 06.08.2012.

Ne naslađujem se ja sa njihovim ispadanjem kao što bi bilo obnuto da smo mi ispali.Samo jedno tvrdim,nikada oni ne bi osvojili medalju da se Europsko prvenstvo nije igralo u Srbiji.Toliko o njihovoj kvaliteti

DU
Deleted user
15:20 06.08.2012.

zmaj5 Slazem se. Tako je i Slovenija dobila Hrvatsku u polufinalu na EP 2004 u Sloveniji protiv Hrvatske. Tu tekmu je Hrvatska bila aktualni svjetski prvak i onda su Balic i Metlicic bili JAKO vazni za repku. Balic je otpaoo pre tekme zbog ozljede a Metlicic na pocetku tekme zato sto onaj kreten od slovenca mu iskopao oko. Znaci bez superzvijezde su nas pobjedili i iza toga Slovenija nije ni vidjela medalju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije