Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubili u borbi za broncu

Željko Babić o svojoj budućnosti kao izbornik: Moram doma razgovarati sa suprugom

Željko Babić
Foto: Reuters
1/7
28.01.2017.
u 22:44

Igrači su bili potpuno mrtvi, ne mogu hodati... Kako smo stvorili prednost, tako smo je prosuli. Krivac je samo umor, zato smo imali crne rupe. To je jedini razlog - rekao je izbornik Željko Babić

Hrvatski rukometaši na nevjerojatan su način ostali bez bronce na Svjetskom prvenstvu Francuskoj. Babićevi izabranici nakon što su u jednom trenutku vodili sa osam razlike na kraju su izgubili sa 30:31.

- Igrači su bili potpuno mrtvi, ne mogu hodati... Kako smo stvorili prednost, tako smo je prosuli. Krivac je samo umor, zato smo imali crne rupe. To je jedini razlog - rekao je izbornik Željko Babić za RTL i dodao:

- Znali smo koje mane imamo i prije utakmice, to su stvari za dublju analizu. To je pitanje naše mladosti. Nastup na turniru ocjenjujem kao dobar.

Na pitanje kakva je njegova budućnost na mjestu izbornika, Babić je odgovorio:

- Moram doma razgovarati sa suprugom.

>>Musa: Iscrpio nas je poraz od Norveške. Mamić: Nedostajalo nam je iskustva

Treba li Babić ostati izbornik reprezentacije?

Komentara 82

DU
Deleted user
22:53 28.01.2017.

Čestitke Slovencima!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:51 28.01.2017.

bolje da popričaš sa Gopcem.... i ponudiš ostavku, ali ovaj puta neopozivu. Sa ovom repkom, Vujo bi pregazio i Francuze.

SM
siki_miki
22:52 28.01.2017.

pricat ce sa suprugom? za ovo mora bit smijenjen jos veceras. ja mu ni uz osvojenu broncu ne bih dao da ostane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije