Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ECCLESTONEI Nevolja je u Berniejevu životu svaki dan sve više

Slavicu ne pušta, a izlazi s drugom

16.02.2009.
u 17:49

Glasine o rastavi braka vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i naše Riječanke Slavice par je nastojao opovrgnuti idiličnim provodom u Beogradu potkraj godine, no nevolje u bračnom raju danas su ponovno isplivale na vidjelo, a zakuhao ih je sam Bernie kojega su fotoreporteri uhvatili u društvu zgodne, mlade djevojke u Londonu, čime je potpuno opovrgnuo svoje prošlotjedne izjave kako će učiniti sve da spasi brak.

Nedostaju mu ženske
Misterioznu i sigurno nekoliko desetljeća mlađu djevojku u subotu navečer Bernie je izveo u luksuzni restoran Ivy u središtu Londona. Kako prenosi The Mail on Sunday, par nije pokazivao nikakvu bliskost koja bi mogla otkriti romantičnu povezanost, no oboje su bili jako opušteni i očito su se dobro zabavljali.

– Glazba je bila glasna pa se nije moglo čuti o čemu čavrljaju, ali djevojka se često smješkala dok je pila svoj džin-tonik, a Bernie je pijuckao vino i bio je šutljiviji od svoje pratnje, tko zna možda mu je samo trebalo žensko društvo – primijetio je jedan od gostiju restorana.

Takvo Berniejevo ponašanje nije nimalo uzdrmalo njegovu suprugu, kažu njezini prijatelji, jer taj brak, u kojem su dobili dvije kćeri, Tamaru (24) i Petru (20), za Slavicu je već duže vrijeme očito samo mrtvo slovo na papiru.

Odvjetnica iz pakla
– Nedavno je otišao za Slavicom u New York i bez njezina znanja odsjeo u istom hotelu te je pokušao pridobiti starim trikovima i ponovno oboriti s nogu, no uzalud. Slavica je ostala hladna na sve njegove pokušaje udvaranja – izjavila je za The Mail on Sunday Slavičina prijateljica.

Lijepa Slavica odlučna je u namjeri da opet bude slobodna i zato je još prije nekoliko mjeseci angažirala odvjetnicu Liz Vernon, koju zovu i "odvjetnica iz pakla", kako bi joj pomogla da jednog od najbogatijih ljudi na svijetu ostavi poprilično praznih džepova.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?