Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pušten uz jamčevinu

Zvijezda kultnog filma ‘Sam u kući‘ uhićen zbog obiteljskog nasilja: Davio curu zbog autograma?

Foto: profimedia
1/4
23.12.2021.
u 12:00

Glumac Devin Ratray (44) navodno se naljutio na svoju djevojku dok su pili u jednom baru, a razlog je navodno jer dvjema obožavateljicama nije naplatila njegov autogram.

Glumac Devin Ratray (44) široj je javnosti najpoznatiji kao Kevinov stariji brat Buzz iz kultnog filma "Sam u kući" iz 1990. godine, no ovog se Božića našao u ozbiljnom problemu. Naime, Ratray je uhićen zbog optužbi za obiteljsko nasilje nakon što je ranije ovog mjeseca navodno davio svoju djevojku u hotelskoj sobi u Oklahomi.

Par je gostovao na OKC Pop Christmas Conu u Oklahomi gdje je glumac bio jedan od zvijezdi. No, u jednom trenutku se navodno naljutio na svoju djevojku dok su pili u jednom baru, a sve samo zbog toga što dvjema obožavateljicama nije naplatila njegov autogram.

Nastavili su se potom svađati u hotelskoj sobi, a glumac je počeo biti nasilan i rukama je uhvatio za vrat. Policija ga je uhitila te se sada suočava s optužbama za obiteljsko nasilje, zlostavljanje i davljenje, piše Fox News.

"Žrtva je imala problema s disanjem zbog davljenja te tvrdi da joj je okrivljenik prekrio usta rukom", navodi se u službenoj izjavi.

Ratray je navodno rekao: "Ovako ćeš umrijeti" dok ju je nastavljao daviti. Djevojka ga je tada ugrizla za ruku i pokušala dozvati pomoć. On ju je tada prestao daviti, ali ju je nakon toga navodno počeo silovito udarati. Djevojka se uspjela nekako osloboditi i istrčati iz sobe, a kada se vratila po svoje stvari, on je navodno udario šakom o stol.

Izvor iz policije za Fox News rekao je da se glumac sam predao te na kraju pušten iz pritvora nakon što je platio jamčevinu od 25 tisuća dolara. Ratray poriče sve optužbe iznesene protiv njega.

VIDEO>>Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
12:19 23.12.2021.

Zvijezda je Kevin, a Buuz je samo glumac u filmu, i nije zvijezda filma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije