Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
melanie o sreći

Supruga nogometaša Filipa Bradarića progovorila o braku: 'Ni u jednoj vezi ne sija sunce stalno'

Foto: Instagram
1/10
23.12.2021.
u 08:26

Samozatajnu suprugu našeg nogometaša javnost je upoznala za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada su bolje polovice naših vatrenih bile gotovo glavne zvijezde.

Melanie Bradarić (27) samozatajna je supruga hrvatskog nogometaša Filipa Bradarića (29), a sretni par dobro krije svoj privatni život. No, ovaj put je simpatična Dalmatinka napravila iznimku i podijelila fotografiju s vjenčanja. Kako to inače ne radi često te gotovo uvijek ima povod, isto je bilo i sada.Povod najnovijoj objavi je njihova četvrta godišnjica braka.

"Ni u jednoj vezi ne sija sunce stalno, ali dvoje mogu podijeliti kišobran i preživjeti oluju zajedno", kratko je napisala pod romantičnom fotografijom.

Objavu joj je komentirao i suprug i ostavio emotikone srca. Ostali pratitelji pisali su čestitke u komentarima. 

Samozatajnu suprugu našeg nogometaša javnost je upoznala za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada su bolje polovice naših vatrenih bile gotovo glavne zvijezde. Prije toga nije bila baš aktivna na društvenim mrežama, no nakon toga počela je dijeliti obiteljske i privatne fotografije. Sretni par vjenčao se u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vijećnici, a poznaju se još od vrtića. Godinama su tako bili u istom društvu, gdje su se i zaljubili. Trenutačno žive u Saudijskoj Arabiji gdje Filip igra za nogometni klub Al Ain, gdje je na posudbi iz talijanskog Cagliarija.

Nedugo nakon vjenčanja par je dobio sina Luku, a prije nešto više od mjesec dana u obitelj Bradarić stigla je još jedna prinova, kćer Lana

"Kada je Luka navršio dvije godine, htjeli smo drugo dijete, ali prošlo ljeto nije nam ostalo u najljepšem sjećanju. Ostala sam trudna, ali dogodila se izvanmaternična trudnoća i završila sam na hitnoj operaciji tijekom koje mi je uklonjen jedan jajovod. Zbog toga su mi liječnici savjetovali da ne pokušavamo ponovno prirodnim putem jer bi se moglo dogoditi isto, nego da idemo na umjetnu oplodnju, što smo odmah odbili', ispričala je Melanie prije nekoliko mjeseci', otkrila je Melanie Bradarić za Story nekoliko mjeseci prije nego što je rodila drugo dijete. 

VIDEO>>Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

Komentara 1

MI
Mikrovalna
09:13 23.12.2021.

Sunce nigdje ne sija, može jedino sjati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije