Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprostio se

Tuga u obitelji glumca Slavka Sobina: 'Hvala svima koji su ovih dana o njemu govorili javno'

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
23.12.2021.
u 09:20

Podijelio je fotografiju iz djetinjstva s Goranom te dodao da je ponosan što mu je on stric, ali i zahvalio ljudima na porukama podrške.

Glumac Slavko Sobin na društvenim se mrežama oprostio od strica Gorana Sobina. Podijelio je fotografiju iz djetinjstva s Goranom te dodao da je ponosan što mu je on stric, ali i zahvalio ljudima na porukama podrške. 

"Stric, od oca brat" je rečenica koju sam izgovorio vjerojatno najviše puta u životu. Pitanje je naravno uvijek bilo "Šta ti dođe Goran Sobin?" I iako sam je izbiflao bezbroj puta, svaki put sam je izgovorio krcat ponosom. Pitat će me dalje "Šta ti je bija Goran Sobin?" a ja ću bit još ponosniji što je ova ljudina moj stric. Hvala svima na porukama podrške i hvala svima koji su ovih dana o njemu govorili javno. Učinili ste najteži trenutak koji je ova obitelj mogla zamislit, malo, ako je to moguće, lakšim" napisao je Slavko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

 

Podsjetimo, košarkaš Splita, Goran Sobin preminuo je u 59. godini od posljedica srčanog udara. Hrvatski košarkaš, bivši jugoslavenski mladi reprezentativac i reprezentativac Hrvatske, igrao je na poziciji centra, a u 80-im i 90-im godinama prošloga stoljeća dostigao je vrhunac svoje karijere.

U karijeri je igrao za Jugoplastiku, Grčki Aris, zagrebačke klubove Cibonu i Zagreb te u sinjskom Alkaru i španjolskom Taugresu.

VIDEO Preminula je cro-dance pjevačica Kasandra: "Draga moja mirno mi spavaj"

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maximinimax
07:45 24.12.2021.

Kortisti se svaka prilika da se slika, jadno od tzv glumca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije