Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvozni proizvod

Zoran Šprajc otkrio veliku novost: 'Za razliku od mene, on je pristojan gospodin i ugledan TV voditelj'

Foto: RTL
1/10
24.08.2021.
u 10:12

"Po uzoru na našu emisiju, kolege na njemačkom RTL-u također su počeli s emitiranjem svog RTL Direkta, također u 22:15, tako da smo, evo, postali hrvatski izvozni proizvod. Moj dvojnik, vidjeli ste, zove se Jan Hofer, ali za razliku od mene pristojan je gospodin i ugledan njemački TV voditelj", našalio se Šprajc na svoj račun.

Nakon tri tjedna ljetne stanke RTL Direkt sinoć se vratio na male ekrane. Uoči emisije povratak je na svom Instagramu najavio voditelj i urednik Zoran Šprajc.

"Štrumpfovi ponovo jašu!" napisao je u opisu te dodao da je ponovo sa svojim gledateljima u standardnom terminu od 22 i 15. "Neka vas početak večerašnje emisije ne zbuni, i to smo mi", zagonetno je najavio te u hashtagovima poručio da voli svoj posao. 

RTL Direkt započeo je isječkom najave njemačkog RTL Direkta koji je nedavno krenuo s emitiranjem.

"Poštovani gledatelji, dobra vam večer. Evo nas ponovno s vama, nakon tri tjedna RTL Direkt opet je u hrvatskom eteru, a kako ste upravo vidjeli, ne samo u hrvatskom. Po uzoru na našu emisiju, kolege na njemačkom RTL-u također su počeli s emitiranjem svog RTL Direkta, također u 22:15, tako da smo, evo, postali hrvatski izvozni proizvod. 

Moj dvojnik, vidjeli ste, zove se Jan Hofer, ali za razliku od mene pristojan je gospodin i ugledan njemački TV voditelj", našalio se Šprajc na svoj račun. 

Foto: RTL/Screenshot

Dotaknuo se i tema koje obrađuje njemački Direkt. "Drukčije su i teme kojima se bave naši njemački kolege. Eto, recimo, glavna tema u njihovoj prvoj emisiji bila je rasprava o tome trebaju li se cijepiti djeca starija od 12 godina. Kod nas se još uvijek raspravlja trebaju li se cijepiti stariji od 80 godina, i to je otprilike i razlika s kojom Hrvatska i inače u svemu drugome zaostaje za Njemačkom – oko 68 godina", istaknuo je Šprajc. 

"Njemački kolege prošlog tjedna imali su i važnu vijest da se Angela Merkel više neće kandidirati za njemačku kancelarku, što je, kako je sama Merkel rekla, prvi put od 1947. da se aktualni kancelar neće ponovno kandidirati. Kod nas je stvar i po tom pitanju potpuno drukčija. U Hrvatskoj se prvi put od 1947. nema tko kandidirati za premijera osim aktualnog premijera", dodao je voditelj koji se u svom stilu vratio na male ekrane nakon ljetnog odmora. Cijeli prilog možete vidjeti OVDJE

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Roy Bean
Roy Bean
16:56 25.08.2021.

pusti, pusti vodu n.g.o.

Avatar Antikomunist
Antikomunist
13:41 28.08.2021.

Smeće od emisije a ni voditelji ništa bolji

KO
Kott
11:20 24.08.2021.

Šprajc je pravo osvježenje u medijskom prostoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije