Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojila ga je

Prebolio razvod: Zoran Mamić 'zapeo' za 20 godina mlađu manekenku

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/9
06.10.2016.
u 20:10

Zoranu je ovo drugi brak koji je završio na isti način

Zoran Mamić nedavno je predao zahtjev za razvod braka od supruge Ane Šikić.

Iako su u braku bili dvije godine, navodno mu je nova odabranica 25-godišnja manekenka Antica Filipović Grčić. Dolazi iz Šibenika, a kako javlja RTL, Mamićevi prijatelji tvrde da ga je 20 godina mlađa manekenka osvojila izgledom i dobrim smislom za humor. 

Zoranu je ovo drugi brak koji je završio na isti način.

>> Trenutačno više ne žive skupa, a pravi razlozi nevolja poznati su samo njima

Komentara 40

OT
onaj tamo
21:33 06.10.2016.

Molio bi neku od sličnih cura koje su navodno jako zaljubljene u 20-30godina starije muškarce da mi odgovore kakav je to osječaj i odakle crpe snagu za toliko poniženje da budu s nekim ko im može biti tata ili u nekim slučajevima i deda a sve to samo zbog neke D&G torbice , Versace kostima isl. . Da sam u zarobljen u nekom ruskom gulagu ili Sj. korejskom logoru i da mi život ovisi o tome možda bi razmislio o ''vezi'' sa 20-30 godina starijom u svakom drugom slučaju podstanarsku garsonjeru od 35m2 ne bi mjenjao za ne znam kakvu vilu i ne znm kakav auto da bidem za toliko starijom zenom. Iskrena isprika svim iskreno zaljubljenim parovima s takvom razlikom u godinama koji imaju dobru i ispunjenu vezu - moj komentar se odnosi na ovih drugih cca 95% ljudi koji su u takvim vezama zbog nečeg drugog ....

SA
sargu123
22:28 06.10.2016.

Za takve postoji jedan, već uvriježen naziv ali ga ne smijem napisati jer će me obrisati.

DA
damirtankovic
20:24 06.10.2016.

Kak bi rekli stari ljudi: Leta ima, ali pameti nema ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije