Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iza rešetaka

Zbog prijetnji Simoni Antu Gotovca obuzdavala policija

ante
Nova TV
21.10.2009.
u 18:30

Njegovu razuzdanom ponašanju navodno je kumovala Simonina odluka da se definitivno razvede od njega. Zbog toga je u utorak navečer pred stanom svoje supruge izvikivao pogrdne riječi te joj, kaže gospođa Gotovac, prijetio objavljivanjem njezinih “tajnih snimki”.

Ante Gotovac sinoć je zbog verbalnog napada na svoju suprugu odveden u policijsku postaju, gdje je prespavao. Njegovu razuzdanom ponašanju navodno je kumovala Simonina odluka da se definitivno razvede od njega.

Zbog toga je u utorak navečer pred stanom svoje supruge izvikivao pogrdne riječi te joj, kaže gospođa Gotovac, prijetio objavljivanjem njezinih “tajnih snimki”. Nakon što je razgovarala s policijom, Simona će otići kod majke u Brežice.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
VESNA
20:43 21.10.2009.

Ma oni su bezveze,umjesto da to riješe u svoja 4 zida oni se povlače po televiziji i novinama. Nemaju nimalo srama i kulture a očito ne misle na svoje dijete koje tu najviše pati i na svoje bližnje kojima isto nije lako u ovoj situaciji. Ljudi skockajte se i rješite privatne stvari dalje od očiju javnosti.

MA
MaloMisto
10:41 22.10.2009.

Gotovcevi su produkt televizije, oni sami to ne mogu rijesiti unutar svoja 4 zida, oni nemaju granicu izmedju javnog i privatnog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije