Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočarani Igorom Kojićem

Zbog posjeta Međugorju mediji napali Sevina dečka: 'Sramoto srpska!'

Severina u Međugorju
Foto: Instagram
08.08.2015.
u 11:46

Severina, Igor i mali Aleksandar fotografirali su se u Međugorju na obljetnicu Oluje, što je zasmetalo srpskim medijima

Srpski mediji, baš kao i hrvatski, redovito prate što se događa s kraljicom domaće estrade Severinom Vučković. Dodatni razlog jest i što je njezin dečko Igor Kojić, sin poznatog srpskog folk pjevača Dragana Kojića Kebe. No, jedna od posljednjih fotografija koje je Severina objavila na svom Instagram profilu zgranula je kolege iz Informera.

Ona je na obljetnicu Oluje bila u Međugorju na festivalu mladih, s Igorom i sinom Aleksandrom.

U Informeru vele kako Severinu mogu razumjeti, "usprkos njezinim srpskim korijenima", što se slikala u Međugorju na dan sjećanja na Oluju, no "za Kebina sina koji uživa i smije se na mjestu koje Hrvati smatraju svetim, u danu kad Srbi i Srbija tuguju zbog njihovih zločina, nema razumijevanja", pišu novinari Informera te zaključuju tekst: "Što ti bi, čovječe!? Sramoto srpska!"

>> Popović želi sina odvesti u Beograd i traži alimentaciju od 3500 kuna

Komentara 84

B2
bokida 2
12:27 08.08.2015.

Kraljica estrade. Zaista glupo da se sve i svašta naziva kraljem ili kraljicom.

Avatar Feniks
Feniks
12:49 08.08.2015.

Dotična godinama pljuje po Crkvi, živi u teškom grijehu, obraz kao đon ali za karijeru sve pa i slikanje u Međugorju. Sramotno i degutantno!

IV
ivica.vranjic
12:22 08.08.2015.

A sto ga kudite srbi? Kao da je vazan...za par mjeseci, godinu...bit ce jos jedan bivsi kojeg je Seve potrosila... Takve mi Hrvati sazaljevamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije