Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Zbog ove objave u kratkom vremenu srušila se službena stranica od Adele

Adele
Foto: PA/Pixsell
1/6
26.10.2021.
u 11:38

Nakon što je objavila novu pjesmu "Easy on you" te najavila i album "30" britanska pjevačica priredila je obožavateljima još jedno iznenađenje.

Adele je najavila dva koncerta iznenađenja u Hyde Parku u srpnju sljedeće godine. Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju s datumima 1. i 2. srpnja i na svojoj službenoj stranici stavila je ulaznice u pretprodaju i njezina stranica se uskoro srušila zbog velikog interesa obožavatelja. Na njezinoj internet stranici obožavatelji se mogu predbilježiti za kupnju ulaznica, a u službenoj prodaji će karte biti od 30. listopada.

Zadnji koncert Adele je u Londonu održala 2017. godine, a za nekoliko dana objavit će i svoj četvrti album "30". Zadnji album je objavila prije šest godina, a pjesma "Easy On You" doživjela je veliki uspjeh odmah kad ju je objavila. Odmah je ova pjesma zauzela broj jedan na britanskoj ljestvici singlova i oborila je već nekoliko rekorda. Tako je s novom pjesmom Adele prikupila 24 milijuna streamova u Ujedinjenom Kraljevstvu i tako je nadmašila Arianu Grande koja je u siječnju 2019. godine s pjesmom "7 Rings" imala 16,9 milijuna streamova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Njezin dugo očekivani novi album "30" bit će objavljen 19. studenog, a pjevačica ga je počela snimati prije tri godine u vrijeme kada je prolazila kroz brojne unutarnje nemire i nerede. Ovaj album je zasigurno najiščekivaniji album godine i svi se pitaju kakvu poslasticu je ova vlasnica Oscara i 15 Grammyja zapakirala u svoj album "30".

VIDEO Umro je James Michael Tyler, legendarni Gunther iz kultne serije 'Prijatelji'

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marta22
13:18 26.10.2021.

Srušila se stranica "od Adele"!!! Skoro sam se srušila od ovolike nepismenosti u najtiražnijim hrvatskim novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije