Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačan kraj

Danijela obrisala sve fotografije s Grašom, a više na društvenim mrežama ne prati ni Hanu Huljić

Foto: Emica Elvedji, Zarko Basic/Pixsell
1/7
26.10.2021.
u 09:37

Danijela je sve do nedavno na svom profilu imala fotografije sa svojim bivšim partnerom, a nije ih micala ni nakon što se doznalo da Grašo ljubi 14-godina mlađu Hanu Huljić. Zanimljivo, čak je i nju sve do nedavno pratila na društvenim mrežama.

Petar Grašo (45) i Danijela Martinović (50)  bili su jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj sceni sve do ove godine. U svibnju je u medije procurila informacija da su Grašo i Danijela prekinuli, a unatoč tome na njihovim profilima i dalje su se mogle naći zajedničke fotografije. 

Danijela je sve do nedavno na svom profilu imala fotografije sa svojim bivšim partnerom, a nije ih micala ni nakon što se doznalo da Grašo ljubi 14-godina mlađu Hanu Huljić. Zanimljivo, čak je i nju sve donedavno pratila na društvenim mrežama.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
No, sada više ne prati ni Hanu, ni Grašu, a obrisala je i sve njihove zajedničke fotografije i tako potvrdila konačan kraj ljubavi koja je trajala više od dva desetljeća. Kroz sve to vrijeme o njoj rijetko su progovarali, ali činjenica je da se uz nju ne veže ni jedan skandal. Vezu nikada nisu okrunili brakom, a par je više puta istaknuo da svoju vezu drži za sebe.

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Grašo je ranije kao član žirija u showu "Zvijezde – ljetni hit" otkrio kako je upoznao Danijelu. – Ispričat ću vam jednu kratku priču – započeo je tada nakon nastupa 43-godišnje profesorice informatike iz Zadra Anite Nikić koja je otpjevala Magazinovu pjesmu "Svileni" u spomenutom showu.  – Ovu je pjesmu napisao Tonči Huljić, otpjevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na Dori bio autor pjesme ''Boginja'' koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu kad Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi – objasnio je Petar i dodao kako je to izgledalo za vrijeme Dore.

– I on je tada bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol do i mislim si: ''Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva 'kiki-riki-miki-moj'. Meni tu ništa nije bilo jasno – opisao je Splićanin. – Na kraju je ta ''mala'' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene moj je veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit! – otkrio je Petar. 

Za razliku od Danijele, na njegovu profilu još se uvijek može naći fotografija s Danijelom na kojoj im se pridružila i Severina. 


VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić 

Komentara 17

DU
Deleted user
10:51 26.10.2021.

Super neko društvo, danas se svi druže zajedno, a sutra joj završi s bivšim dečkom...Kad su porivi ispred moralnih načela...

DU
Deleted user
21:16 26.10.2021.

Nadam se kako ubuduće Dotičnica neće pjevati onu njegovu vulgarnu perolaku pjesmičicu o malom brodiću . To je bilo ispod svake razine.....

Avatar bradaZG
bradaZG
09:58 26.10.2021.

Pa koga briga!! Ne pada mi na pamet čitati članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije